Ha telivásárolom a hűtőt és veszek az éléskamrába étcsokikat, sütiket, kekszeket, az kidobott pénz?
A lányom azt mondja túl sok ételt veszek. De elfogy azért minden, nem dobódik ki semmi. Csak ketten lakunk, ő tini.
Nem eszik sokat, pont azert szeretem, hogy legyen választékja és így mindig megtalálja amit szeret.
Pl reggelire evett tegnap banánt, gyümölcsjaurtot és kakakóskávét, de van 1 kg tejszínsajt, szalámi sonka, kenhető sajt, sajtkrém, tojás, zöldségek.
A konyhaasztalon kekszek, 3 csomag, különböző fajtájú sima kekszek, de a jobb minőség, 2 drb 200 grammos csoki, 1 sötét és egy tejcsoki, csokis sütemények 3 doboz különbözőek, 400 gramm félédes csokis nápolyi, és alma- zöld és piros plusz banán.
Hűtőben szőlő is. Ott természetesen főtt étel is, 2 fajta.
Hogy legyen mihez nyúlni, legyen otthonosság érzés, kellemes.
A lányom szerint ez pazarlás.
De elfogy.
Èn azon töprengek, a lànyod mennyire gondolkodik józanul. Nem fog hatalmas pofonokat kapni az élettől, amikor majd önállósodik? Mivel ő mondha, hogy pazarlás, talán nem.
De valami félelem is lehet benned. Elkényezteted. Már-már egy kis érzelmi zsarolás. A papa hiányát próbálod kompenzálni?
Szerintem nem pazarlás. Azt írod, hogy elfogy.
Nálunk is hasonlóan vannak itthon a dolgok.
Mindig van itthon minden. Főtt étel.
A nasis fiókba csoki, keksz, chips stb. Ha hirtelen jönnek vendégek akkor csak fogom és kiveszem. Ugyanúgy a kamrában üdítő is mindig van.
A hűtőben is felvágottak, sajt, joghurt, túró rudi, zöldségek, gyümölcsök több féle mindenből.
A fagyasztóba is mindig van félkész péksütemény amit csak az air fryerben meg kell sütni.
2 gyerek van, én is ezt szeretem, hogy mindig van mihez nyúlni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!