Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Ha telivásárolom a hűtőt és...

Ha telivásárolom a hűtőt és veszek az éléskamrába étcsokikat, sütiket, kekszeket, az kidobott pénz?

Figyelt kérdés

A lányom azt mondja túl sok ételt veszek. De elfogy azért minden, nem dobódik ki semmi. Csak ketten lakunk, ő tini.

Nem eszik sokat, pont azert szeretem, hogy legyen választékja és így mindig megtalálja amit szeret.

Pl reggelire evett tegnap banánt, gyümölcsjaurtot és kakakóskávét, de van 1 kg tejszínsajt, szalámi sonka, kenhető sajt, sajtkrém, tojás, zöldségek.

A konyhaasztalon kekszek, 3 csomag, különböző fajtájú sima kekszek, de a jobb minőség, 2 drb 200 grammos csoki, 1 sötét és egy tejcsoki, csokis sütemények 3 doboz különbözőek, 400 gramm félédes csokis nápolyi, és alma- zöld és piros plusz banán.

Hűtőben szőlő is. Ott természetesen főtt étel is, 2 fajta.

Hogy legyen mihez nyúlni, legyen otthonosság érzés, kellemes.

A lányom szerint ez pazarlás.

De elfogy.

szept. 13. 06:27
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
71%

Èn azon töprengek, a lànyod mennyire gondolkodik józanul. Nem fog hatalmas pofonokat kapni az élettől, amikor majd önállósodik? Mivel ő mondha, hogy pazarlás, talán nem.

De valami félelem is lehet benned. Elkényezteted. Már-már egy kis érzelmi zsarolás. A papa hiányát próbálod kompenzálni?

szept. 13. 08:13
 12/53 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem nem pazarlás. Azt írod, hogy elfogy.

Nálunk is hasonlóan vannak itthon a dolgok.

Mindig van itthon minden. Főtt étel.

A nasis fiókba csoki, keksz, chips stb. Ha hirtelen jönnek vendégek akkor csak fogom és kiveszem. Ugyanúgy a kamrában üdítő is mindig van.

A hűtőben is felvágottak, sajt, joghurt, túró rudi, zöldségek, gyümölcsök több féle mindenből.

A fagyasztóba is mindig van félkész péksütemény amit csak az air fryerben meg kell sütni.

2 gyerek van, én is ezt szeretem, hogy mindig van mihez nyúlni.

szept. 13. 08:14
 13/53 anonim ***** válasza:
85%
Én vagyok ilyen kényszervásárlós típus, szeretnék leszokni róla. Tele a kamra mindenféle halsaláta konzervekkel, tonhallal, a hűtő vega pástétomokkal, hummuusszal, vegakolbásszal, a fagyasztó különféle zöldségkeverékekkel... ha valami olyat látok az üzlet vegarészlegén, amit még nem kóstoltam, meg kell vennem. Otthon pedig gyűlik, nem dobódik ki, csak el sem fogy sosem minden....
szept. 13. 08:24
 14/53 anonim ***** válasza:
90%
Pazarlás semmiképp, ha elfogy. Szeretek betárazni nasiból, hogyha boltba megyek, azokat ne kelljen mindig megvenni. De nem fogynak el túl hamar. Az egy hónapja vásárolt csoki, pufuleti is megvan még, nem érzek kényszert, hogy megegyem csak azért, mert van. De, ha úgy van kedvem, akkor van mihez nyúlni.
szept. 13. 08:25
 15/53 anonim ***** válasza:
20%
Arra nem gondoltál még, hogy magad süsd a kekszet, ha már ennyit fogyasztotok belőle? Egészségesebb lenne, kevesebb cukor meg hozzáadott ezmegaz. Azt meg tudom érteni, hogy neked ez a jólét szimbóluma, de tényleg felesleges ennyiféle ipari hulladék édességet tartani otthon. Akkor már csinálj egy adag rendeset, akár a lányoddal együtt. Vagy bízd rá az egészet, a leírásodból az jön le, hogy őt zavarja a cukros szarok mennyisége otthon, gondolom nem lenne nagyon ellenére a szájíze szerint valót készíteni inkább.
szept. 13. 08:27
 16/53 anonim ***** válasza:
47%
Én csak azt szeretném megkérdezni hol dolgozol és van-e felvétel?
szept. 13. 08:55
 17/53 anonim ***** válasza:
91%
Ha hó végén nem leszel emiatt pénzszűkében, akkor nem pazarlás. Ezeket a nasikat nem kell megenni gyorsan, elállnak hetekig. Enni nem kérnek, és valóban jó ha van otthon ha megkívánja az ember. Heti 1-2 alkalommal!
szept. 13. 08:57
 18/53 A kérdező kommentje:
Nincs értelme készíteni a szájíze valót mert megcsinálom es én eszem. Sose ér rá abból enni végül, vagy éppen jóllakott már máshol, ez így van a főtt étlellel is. Mára beláttam
szept. 13. 08:58
 19/53 anonim ***** válasza:
85%
Ha a felsorolt mennyiség elfogy 2-3 hét alatt akkor vagy el vagy hízva vagy csak ilyet eszel es akkor meg csomo vitaminhiany
szept. 13. 09:28
 20/53 anonim ***** válasza:
77%
van baj a fejekben bőven
szept. 13. 09:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!