5644Ft-ból 4 napra mit vásárolnátok/főznétek egy főre? Péntek délelőtt már kapok fizetést.
Alap élelmiszerek/fűszerek vannak otthon. (durum tészta, rizs, olaj, vajkrém, pesto, lekvár, vörösbab, hagyma, fagyasztott sültkrumpli)
Pennybe megyek majd vásárolni munka után.
Kíváncsi vagyok ti miket vásárolnátok/főznétek.
1, hagymás bab
2, durum tészta pestóval fokhagymásan
3, sültkrumli sült hagymakarikákkal
4, vásárolhatsz a pennybe csirkecombot megsütöd és főzől hozzá rizst.
Árstoppos terméket nézz: csirkemell kb 1500 Ft/kg, abból vennék 1 kg-ot meg 1kg sertéscomb, az is 1500 körül van
Vennék kenyeret reggelire, vagy vacsira, az még kb 1000 ft (2 x 500 Ft, nem szeretem a régi kenyeret), vagy vennék pár zsömlét minden nap (napi mondjuk 250 Ft)
A maradékból meg amit épp megkívánok, ennyi hússal meg az otthon lévő cuccokkal simán ki lehet bírni a 4 napot szerintem, de akár még 1 kg akármi is beleférhet a keretbe
Anno 10 éve, amikor még szegényebb voltam, akkor ezeket ettem.
3-4 kifli vagy zsemle, hozzá 1 db tejföl vagy joghurt, kefir, ha volt még pénzem akkor meg egy kis parizer hozzá. Plusz,,, igyál sok vizet, mert ez elnyomja az éhség érzetett.
Egész napra elvoltam vele. A kertben meg megtermett minden zöldség és gyümölcs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!