Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Ha telivásárolom a hűtőt és...

Ha telivásárolom a hűtőt és veszek az éléskamrába étcsokikat, sütiket, kekszeket, az kidobott pénz?

Figyelt kérdés

A lányom azt mondja túl sok ételt veszek. De elfogy azért minden, nem dobódik ki semmi. Csak ketten lakunk, ő tini.

Nem eszik sokat, pont azert szeretem, hogy legyen választékja és így mindig megtalálja amit szeret.

Pl reggelire evett tegnap banánt, gyümölcsjaurtot és kakakóskávét, de van 1 kg tejszínsajt, szalámi sonka, kenhető sajt, sajtkrém, tojás, zöldségek.

A konyhaasztalon kekszek, 3 csomag, különböző fajtájú sima kekszek, de a jobb minőség, 2 drb 200 grammos csoki, 1 sötét és egy tejcsoki, csokis sütemények 3 doboz különbözőek, 400 gramm félédes csokis nápolyi, és alma- zöld és piros plusz banán.

Hűtőben szőlő is. Ott természetesen főtt étel is, 2 fajta.

Hogy legyen mihez nyúlni, legyen otthonosság érzés, kellemes.

A lányom szerint ez pazarlás.

De elfogy.

szept. 13. 06:27
1 2 3 4 5 6
 1/53 anonim ***** válasza:
92%
Ha elfogy, akkor nem pazarlás.
szept. 13. 06:35
 2/53 anonim ***** válasza:
96%

Ha elfogy és nem csak azért eszitek meg, hogy ne kelljen kidobni, akkor nem pazarlás.

A sütemények, csokik, kekszek már nem olyan egyértelmű,mert az rendben van, hogy elfogy, de igazából ezekre nem lenne szükség.

szept. 13. 07:06
 3/53 anonim ***** válasza:
81%
Attól, hogy elfogy, még lehet pazarlás. A süti, keksz, napolyi meg a csoki pl nem letszukseglet. Nyilván ha van otthon, megeszi az ember. Ezeket nem azért eszi, mert éhes, hanem mert megkívánja, unatkozik vagy ha már ott van, megeszem alapon.
szept. 13. 07:12
 4/53 A kérdező kommentje:
Szerintem egy otthonban kell legyen édesség is, úgy szép a csendélet!
szept. 13. 07:13
 5/53 anonim ***** válasza:
82%

"Szerintem egy otthonban kell legyen édesség is, úgy szép a csendélet!"

Szerintem meg 2 gyerek kell, egy fiú egy lány, egy macska, egy kutya és egy papagáj- úgy szép a csendélet

szept. 13. 07:14
 6/53 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ. Ha ezáltal nyomás van rajtatok akár tudtaod akár tudattalan hogy meg kell enni ami van hogy ne kelljen kidobni akkor pazarlás.

Sajnos anyukám ezt csinálja. Mindent osszevasarol, nagy mennyisegben. Mindig azzal jön hogy úgyis elfogy. Persze hogy elfogy kert nem dobjuk ki. De nagyln sokszor nem szivesen esszuk es csak azert hogy elfogjyon

szept. 13. 07:24
 7/53 anonim ***** válasza:
93%

Nem azt a szot hasznalnam hogy pazarlas. Inkabb hogy felesleges. Foleg a felsorolt edesseg mennyiseg. Egy egeszseges felnott ajanlott edesseg (feher liszt cukor stb) adagja max heti 2 db. Ilyen sok edesseg mellett az ember tobbet eszik es az igazabol pazarlas egy biuonyos modon.

Inkabb azt soroltad ovlna fel hogy van 15-20 fele zoldseg... na az más tészta. Annak alapnak kéne lenni

szept. 13. 07:27
 8/53 anonim ***** válasza:
86%

"Szerintem egy otthonban kell legyen édesség is, úgy szép a csendélet!"

EZ AZ, ami tök fölösleges, nem véletlen elhízott a magyarok nagy része! Ezzel meg azért nem annyira szép az a csendélet!

szept. 13. 07:51
 9/53 A kérdező kommentje:

Nem egy napra vettem ezeket a dolgokat hanem 2-3 hétre, nem azert hogy egy nap alatt ledarálódjon.

Nem kötelező megenni egy nap alatt.

De persze, ehet amennyit akar, de senki sem kötelezi.

Ja es elfelejtettem, van 2 zacskó chips is, 270 grammos csomagok, 1 tejfölös hagymás ízű és egy paprikás

szept. 13. 07:53
 10/53 A kérdező kommentje:
Én ha kimegyek a konyhába egy eszpressót inni, kell lássam magam körül a bőséget. Akkor érzem azt, hogy jól végeztem a dolgom.
szept. 13. 07:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!