Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Ha telivásárolom a hűtőt és...

Ha telivásárolom a hűtőt és veszek az éléskamrába étcsokikat, sütiket, kekszeket, az kidobott pénz?

Figyelt kérdés

A lányom azt mondja túl sok ételt veszek. De elfogy azért minden, nem dobódik ki semmi. Csak ketten lakunk, ő tini.

Nem eszik sokat, pont azert szeretem, hogy legyen választékja és így mindig megtalálja amit szeret.

Pl reggelire evett tegnap banánt, gyümölcsjaurtot és kakakóskávét, de van 1 kg tejszínsajt, szalámi sonka, kenhető sajt, sajtkrém, tojás, zöldségek.

A konyhaasztalon kekszek, 3 csomag, különböző fajtájú sima kekszek, de a jobb minőség, 2 drb 200 grammos csoki, 1 sötét és egy tejcsoki, csokis sütemények 3 doboz különbözőek, 400 gramm félédes csokis nápolyi, és alma- zöld és piros plusz banán.

Hűtőben szőlő is. Ott természetesen főtt étel is, 2 fajta.

Hogy legyen mihez nyúlni, legyen otthonosság érzés, kellemes.

A lányom szerint ez pazarlás.

De elfogy.

szept. 13. 06:27
1 2 3 4 5 6
 21/53 A kérdező kommentje:
16 os 🤣🤣🤣
szept. 13. 09:31
 22/53 anonim ***** válasza:
100%

Ez valamiféle kényszeresség, hogy az otthonosságot meg a világbékét azzal azonosítod, hogy a gyerek és te, ha kimész kávét főzni, láttok-e a konyhaasztalon 4 féle csokit, banánt és nápolyit?

Azt gondolom, ettől érzed magad jó családanyának. Amúgy cuki vagy, hogy összevásárolsz minden szrt, de én személy szerint ezt picit túlzásnak tartom. Én mondjuk nem vagyok ilyen nassolós típus. Ti lehet mások vagytok.

szept. 13. 09:34
 23/53 A kérdező kommentje:
Sajnos a mai világban odajutott az emberiség egész európában szinte, hogy az étel luxusnak számít, meg a szintenmaradás, egyáltalán a számlák befizetése
szept. 13. 09:44
 24/53 anonim ***** válasza:
100%
Akkor meg pláne nem kéne szerintem összevásárolni minden szirszart.
szept. 13. 09:48
 25/53 A kérdező kommentje:
Néha jólesik a szir szar. Mindenzt amit felsoroltam 3 napja vettem és még minden bontatlan. Ki tudja mikor fog elfogyni.
szept. 13. 09:53
 26/53 anonim ***** válasza:
22%
Ma a legkevésbé sem számít luxusnak az étel. A mérgező csokik, kekszek, csipszek azok annak számítanak, de ezeket mondjuk épeszű ember nem is nagyon veszi meg.
szept. 13. 09:54
 27/53 anonim ***** válasza:
89%

26. Rettentő unalmas már lépten-nyomon ezt a marhaságot olvasni, hogy csoki stb. mérgező, meg műanyag. Az élet (szerencsére) nem csak ráció.

A könyv, színház stb. sem létszükséglet, mégis élünk vele. Ha neked a csoki méreg, hát kerüld el. De ne ostoroz másokat%

szept. 13. 09:58
 28/53 anonim ***** válasza:
71%

Felfogni nem tudom, hogy miért kell amiatt lepontozni, mert le merem írni, hogy 2 gyerek mellett törekszem arra, hogy a hűtő tele legyen és mindig legyen itthon minden.

Vagy ha váratlanul vendégek jönnek ne kelljen a boltba rohangálni, hanem csak kiveszem a szekrényből és máris meg tudom kínálni őket valamivel.

szept. 13. 10:11
 29/53 anonim ***** válasza:
53%

"egy otthonban kell legyen édesség is, úgy szép a csendélet!"

Aha, meg 10 év múlva 20 kiló túlsúllyal. Peeerszeee...

szept. 13. 14:42
 30/53 anonim ***** válasza:
87%

"Nem eszik sokat, pont azert szeretem, hogy legyen választékja és így mindig megtalálja amit szeret."

Ez biztos róla szól? Nem inkább te szeretsz nassolni? Kérdezem ezt úgy, hogy mi is sok "fölösleges" ennivalót veszünk, és valahol pazarlásnak is gondoljuk, de nálunk a filmezéshez már hozzátartozók a rágcsálás. Mivel valójában semmi szükség rá, tekinthetjük pazarlásnak.

szept. 13. 15:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!