Az Aldis pepperónis pizzaszelet meddig áll el?
Figyelt kérdés
9-kor vettem, délben még ehető ?2023. jún. 15. 11:59
1/9 anonim válasza:
Dehogy ehető, a kijárat 50 méteres sugarában meg kell enni, különben mérgező.
2/9 A kérdező kommentje:
Neten azt írta mindenki hogy a pizza 2 óráig ehető csak szobahőmérsékleten. Ez meg ugye 8-kor kb elkészült azóta meg eltelt majdnem 5 óra
2023. jún. 15. 12:25
3/9 anonim válasza:
Biztos hogy jó még,talán egy napig is hűtés nélkül.
4/9 anonim válasza:
"Neten azt írta mindenki hogy a pizza 2 óráig ehető csak szobahőmérsékleten"
Hogyne pajti, amit csak elképzelsz.
5/9 anonim válasza:
Nem kellene hülyeségeket olvasni a neten, pláne nem elhinni azokat .
Én már ettem 2 napos pizzát is, és életben vagyok .
Mondjuk fogyatékos sem vagyok, hogy ilyeneket a neten kelljen megkérdeznem, hogy mi meddig ehető ....
6/9 anonim válasza:
Teljesen jó estig. Ha hutobe rakod, akkor napokig
7/9 anonim válasza:
Lehet sütni egy adag pizzát házilag is. Érdemes megkeresni a legegyszerubb receptet és kiderülhet, hogy milyen könnyű kicsit nagyobb adagot házilag is előállítani.. :) csak egy tipp :)
8/9 anonim válasza:
Van mikor a boltban is eleve 1 napos..persze, hogy elall delig! Vettem mar reggel 7kor hideg kokemeny pizzat..na azt se aznap sutottek
9/9 anonim válasza:
Nyilván frissen friss, aztán kihűl és hideg lesz, meg veszít vizet és szárad. Tessék, itt a diplomád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!