Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » A régi nagy kenyerek mitől...

A régi nagy kenyerek mitől voltak sokáig frissek, jobb izűek?

Figyelt kérdés
Nem is voltak gluténbetegek.
2024. júl. 6. 05:31
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
37%
kiszaritott buzaszemeket mozsarban tordelj ossze, onts hozza a kutbol egy kis vizet es susd ki ott a finom kenyered amit annyira szeretnel enni
2024. júl. 7. 22:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 22/35 anonim ***** válasza:
78%
#20 Konkrétan alig van íze. Semleges ízű. Koronavíruson átestél?
2024. júl. 7. 22:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 23/35 A kérdező kommentje:
22. Konkrétan savanyú. 2 nap után borzalmas.
2024. júl. 8. 06:26
 24/35 anonim ***** válasza:
100%
#23 nem, hanem a te ízérzékelésed változott, ami a korral jár, ez egy élettani folyamat. Az öregek sok mindent ezért éreznek ízetlennek vagy rossz ízűnek.
2024. júl. 8. 07:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 25/35 anonim ***** válasza:
49%
A mai kovászos kenyerek nagy része élesztős, csak valamennyi kovászt is tartalmaz. Rendes pékségben kérdezz rá, hogy van-e csak kovásszal készült, de azt mondják, hogy van, akkor is kérd el az adatlapját, amin rajt vannak az összetevői, mert előfordul, hogy az eladónak fogalma sincs arról, hogy mi a kovász, meg az élesztő, csak a neve alapján rámondja, hogy kovászos.
2024. júl. 8. 07:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 26/35 anonim ***** válasza:
100%
Attól, mert te nem ismerted a betegségek nevét, attól még igen is létezett! Pl az sma betegség is létezett, kitudja mióta létezik, de csak "nemrég" ismerték fel és nevezték el magát a betegséget, és csak 9-10 éve van ellene egy rendkívül drága gyógyszer, addig csak volt valami ismeretlen kór, amitől a babák nem fejlődtek, és fél éves korukban meghaltak....🤷🏼‍♀️
2024. júl. 8. 08:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 27/35 anonim ***** válasza:
100%

#16

Nem volt ismert, de ettől még létezett.

2024. júl. 8. 12:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 28/35 anonim ***** válasza:

Nos, én magasm sütöm a kenyeremet egy ideje, és gépben. Tehát még csak nem is pecselős-babusgatós módon.

És vakteszten is tudnád melyik bolti és melyiket sütöttem én.

És 6 nap után is finom puha. Összetevők: liszt, víz, élesztő, pici cukor, pici szó.

2024. júl. 8. 12:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 29/35 anonim ***** válasza:

28-as!

Valószínűleg meg tudnám mondani. Az élesztövel van baj.

Mi is otthon sütjük, csak tisztán kovásszal, sütőben, vagy néha fatüzelésű kemencében.

2024. júl. 8. 12:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 30/35 anonim ***** válasza:

#29

Miért lenne "baj" az élesztővel?

(nem a 28-as vagyok, de ugyanúgy csinálom mint ő, gépben, élesztővel)

2024. júl. 8. 13:01
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!