Szarvas gulyáshús, sosem vettem még, milyen dolgokat lehet belőle főzni, ami nem pont gulyás és tulajdonképpen az állatnak milyen részei lehetnek a csomagban? Tehát a gulyáshús az miből van?
Van itthon kapribogyóm, valami azt súgja hogy illik hozzá.
Ha valaki tud javasolni receptet!
És vettem tejfölt is mert olyan vadas szerű, tejfölös mártást vizionáltam. Amibe pont jó lehetne a vége felé a kapribogyó.
De ezek csak megérzések.
Tárkonyom nincs itthon és boltba sem akarok menni ma már.
A vadas az persze alap... :)
Én a vörösboros-borókabogyós vonalat szeretem nagyon. :)
Vörösborra gondoltam de szeretném érezni első körben a hús ízét mert kíváncsi vagyok.
Amúgy a kedvenc a vörösboros, marha bográcsban
10-es vagyok, én mostanában kezdek rászokni, a vörösbor-boróka megszokott kombóra rátolni a kakukkfüvet!
Esküszöm, jó vele, és a szarvas elég domináns ahhoz, hogy belesimuljon egy karakteres sokadik íz (a köményen és a fokhagymán felül) is!
Ettől viszont független a vadas vonal, azt inkább babérlevéllel, magos dijoni mustárral, csíkokra vágott, és nem pürésített zöldségekkel (akár külön, nagy lángon grillezve, és úgy hozzáfőzve!!!) angol zellerrel, erdei gombával erősítem! A kapribogyó kimondottan izgalmasan hangzik ebben a környezetben!
17, kapribogyó eleve van az ős-eredeti vadasban.
Nálunk csak valódi vadas készül, zsemlegombóccal.
A boróka az egyik kedvencem, utóbbi hetekben gyártók savanyú káposztát, egyik kombináció a chili-babér-boróka - bors.
Kakukkfű az tipikus vad fűszer már csak a termőhelyét tekintve is. Szekfűgonbával mennyei!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!