Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Miért olyan drágák az olajos...

Miért olyan drágák az olajos magvak?

Figyelt kérdés

Ezekre gondolok: mandula, pisztácia, kesudió, törökmogyoró.

A földimogyorót kivéve mind elég drága.

Ennek mi az oka? Körülményes a kitermelése, vagy valami más?



2021. dec. 15. 09:19
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát... tölgyfamakkot is csak engedéllyel lehet gyűjteni, mondván nem foszthatod ki a vaddisznók elől az erdőt...
2021. dec. 15. 20:57
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!