Milyenek a Norbi update termékek ? Miért ilyen drágák ?
Figyelt kérdés
2021. júl. 2. 13:43
1/16 anonim válasza:
Meg kell fizetni a nevet. Ennyi. Semmi más oka nincs, hogy ezek a kizsigerelt, sz*r ízű valamik ennyibe kerülnek.
3/16 anonim válasza:
Semmi extra, azért drága h a Norbi gazdag lehessen.
4/16 anonim válasza:
Ez még létezik, és még veszi is valaki ?😂
5/16 anonim válasza:
Drága, sz.r, kamu.....
Hitet árul... kábé....
6/16 anonim válasza:
Mert van aki úgy vásárol hogy ha drága akkor jó, ha olcsó lenne meg sem venné.
7/16 anonim válasza:
Szerintem csak irigy emberek vagytok es valojaban nem is ismeritek a termekeket - Norbi eleg jol eleldegel belole :)
8/16 anonim válasza:
Nem rosszak, kifejezetten közepes minőségűek, csak direkt túlárazottak, hogy elhidd, hogy Norbi = legeslegjobb.
9/16 anonim válasza:
8-as, én egyszer kóstoltam. Fűrészpor ízük van. Bár ezeknél még a fűrészpor is finomabb. És olcsóbb.
10/16 anonim válasza:
1. Nincs alternatívája sok terméknek, ha pedig van, akkor az ugyanannyiba kerül. Persze, tudom hogy lehet otthon is ch csökkentett kenyeret sütni ilyen olyan lisztből olcsóbban, de azt nem csak leveszed a polcról.
2. Név
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!