Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Milyenek a Norbi update...

Milyenek a Norbi update termékek ? Miért ilyen drágák ?

Figyelt kérdés
2021. júl. 2. 13:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
15%

Míg a lányom itthon élt, sokat vásároltam Norbi boltban neki. Amúgy tényleg jó volt, hogy megvesz az ember kimérve 10 dkg citromos kekszet vagy csokis kekszet, nem kell itthon szarakodni vele. Túrórudi is finom volt (megkóstoltam én is). Tény, hogy drága, de az idő is drága (nyilván nem ok nélkül vásárol ott valaki, lányom inzulinrezisztens, neki azért vettem ott.)

A véleményem az egyébként, hogy lehet szidni és utálni a Norbiékat, de ők kezdték el a különböző szénhidrát szerkezetek szerinti besorolást, és az egésznek az elméletét a nagyközönség számára is érthetővé tenni. (Előtte erről az tudott, aki diabetológushoz járt). Most már persze a csapból is ez folyik, de amikor kezdték, akkor ez hiánypótló volt, szerintem.

2021. júl. 3. 07:25
 12/16 anonim ***** válasza:
90%

Mik azok a szénhidrát szerkezetek?

Egyébként nem csak Norbi drága, a fehér liszt alternatívái, édesìtőszerek világszerte drágábbak, nem ő sz**ta tehát a spanyolviaszt. Szerintem jó, hogy van. Én teljes értékű életmódot folytatok, a lisztes dolgok, bármilyenek is nekem nem nagyon férnek bele és az édesítőszer se, szóval én nem veszem az ő feldolgozott termékeit, de aki szimplán cukorbeteg/IR-es kezdő életmódváltó, aki hagyná el a reggel fehérlisztes pénsütit és esti szendvics dömpinget annak jó érzés lehet, hogy van mihhez nyúlnia. Nézzük az ő létezését így is, ne csak a pénz keresés oldaláról. Sokaknak hasznosak az ő termékei.

2021. júl. 3. 16:21
 13/16 anonim ***** válasza:
0%

A "szénhidrát szerkezetek" szerinti besorolás nem általam kitalált fogalom, nézzél utána.

Lassú felszívódású, gyors felszívódású.

Tudom a többi alternatívát is, 10 évig főztem így a lányomnak, és ha lazulni akartam, (és nem megsütni a huszadik féle teljeskiőrlésű lisztből készült, xilites kekszet), akkor mentem oda vásárolni.

Szerintem hasznosak a boltjai, és jó, hogy vannak.

2021. júl. 3. 17:17
 14/16 anonim ***** válasza:
0%
Azért a szellemi sötétséget eléggé tükrözik a lepontozások:DDDDD
2021. júl. 3. 17:18
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, de hogyha 3 napig fsni akarok, akkor eszek egy kis méregerős szalámit, az eredmény ugyanaz csak jóval olcsóbb :D
2021. júl. 3. 18:46
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
15-ös, vagy nyers savanyú káposztát. Esetleg cseresznyét. Ezek is megteszik a magukét.
2021. júl. 3. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!