Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » A norbi update-ról lenne 1...

Kiscica4546 kérdése:

A norbi update-ról lenne 1 kérdésem?

Figyelt kérdés
Na tehát csak arra lenne kíváncsi, hogy mit jelent az hogy pl 10p vagy 5p az hány kalória vagy mitől függ ez? Legyszi valaki :) 20/L

2019. máj. 17. 19:42
 1/5 anonim ***** válasza:

haggyadmárezt a baromságot.

A nő lagymatag tornája több pontot kapott rajta, mint egy annál sokkal durvább valami, már nem tudom mi...Saját érdekeik, ennyi, logikátlan

2019. máj. 18. 10:33
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) azért megvárom még lesz valaki aki tud választ adni a kérdésemre. Nem csak unatkozik :)
2019. máj. 18. 14:40
 3/5 anonim ***** válasza:
Jól van. Biztos van még olyan "okos" ember, aki ezeknek a buta kuruzslóknak hisz, van esélyed.
2019. máj. 18. 14:50
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Az "Űrhajós" diétájukhoz használják ezeket a pontokat. Napi 40 pont=gyors fogyás, napi 60 pont=lassú fogyás, napi 80 pont=súlytartás.

Elsősorban az ételek szénhidráttartalmát veszik figyelembe, hogy mennyire hízlaló, vagy sem.

Belenéztem az Űrhajós kódfüzetbe, és egy pohár vízre is 1 pontot írtak...Szóval ha megiszok napi 3 liter vizet, az kb. már 12 pont😬🤣

Akkor már csak 28 pontnyi táplálékot vehetek magamhoz aznap, ha valóban fogyni szeretnék... Dehát egyetlen egy nyamvadt banán is 22 pont(!) Tehát akkor mozognom is kell, a mozgással lehet pontokat elvenni a bevitt táplálék pontjaiból. A különféle mozgástevékenységek is pontozva vannak. (-5, -10 vagy mittudomén...)

Én nem szándékozom a zsebüket tömni, saját magam diétázok, próbálok visszavenni a szénhidrátból, és 6 hét alatt már-7 kilónál tartok.

2019. máj. 18. 20:54
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szepen :)
2019. máj. 19. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!