A Norbi update menü kiszállításos dobozoai mikrózhatóak?
De hamát nolbi mestel azt mondta,nincs kalólia...hazudsz, melt iligy vagy. Szénidát számít csak.
Nademost komolyan! A lisztkeverékének több mint a fele búzafinomliszt. Meg totá transzsír és mű minden. Inkább egészséges eétellel kéne lefogyni...kevesebbet enni.
Nah, el ne felejtsem! MIKRÓZHATÓ
nem találtam a dobozon meg semilyen feliratot, ezèrt kèrdeztem....
szerintem aki hízik tőle az valamit nem jól csinál....vagy azt hiszi hogy na ebből aztán annyit lehet enni mint a disznó
Te normális vagy?! Akkor nyugodtan csináld jól! Tőlem a dobozt is megeheted, ha szeretnéd. Pusztán egy jó szándékú figyelmeztetés volt részemről, de kár beléd.
Sok sikert!
A honlapjukon ezt írják:
CSOMAGOLÁS
Egyszer használatos, mikrohullámú készülékben melegíthető dobozokban kerül kiszállításra az étel. Kérjük, az ételeket hűtőben tárold, és fogyasztás előtt alaposan melegítsd fel! A dobozok lebomló műanyagból készülnek, tisztított állapotban a szelektív hulladékgyűjtőkbe helyezhetőek.
De én nem melegítenék műanyagban semmit. Tedd ki inkább tányérba.
köszönöm annak aki a kèrdèsre válaszolt! aki meg csak károgni tud mert neki nem sikerült a fogyókúrája annak azt üzenem hogy másfèl hete kezdtem ès 4 kg ment le....ès attól amit előtte ettem rosszabb nem lehet.azt hiszitek hogy a bolti kaja az mentes minden adalèkanyagtól vagy mi? azok amike esetleg károsak a norbis kajában...nyílván a simába is bennt vannak.
nem vagyok egyèbkènt egy norbi fan ...sőt kifejezetten unszimpatikus a család , de náluk találtam a legjobb diètás menüt kiszállításra ami egèsz hèten van....
nem hiszem hogy meg fogok halni ha ilyet eszek....mièrt kell egyből bekattanni ha valaki leírja azt hogy norbi vagy update? egyből habzik a szátok.....
megpróbálom.attól hogy neked nem sikerült nekem lehet hogy használ.
Kivanom, hogy ne legyen a szojatol se bajod.
(Amugy sikerult, ilyen menuk nelkul is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!