Kolisként volt hogy mikor elittam a pénzem mindig, vettem egy bizonyos Őszinte Csirke márkájú virslit akciós 300Ft/kg áron, de vagy 20 kilót, mert pár nappal később újra 400 lett. Ne tudjátok meg a szobatársak reakcióját mikor gyömöszöltem be a hűtőbe. 1,5 hónapig azt ettem minden egyes nap.
2021. máj. 29. 15:29
2/9 anonim válasza:
jesszumpepi, 300 ft/kg...????
Abban mi volt????? Csirkebőr + csirketoll összedarálva? :))))))
2021. máj. 29. 15:44
3/9 anonim válasza:
Nem tudom, de 4 perc 15 másodpercig kellett mikrózni.
Ha picit rövidebb ideig melegítettem akkor olyan volt mint a gumi, ha tovább akkor teljesen olyan állaga lett mint az extrudált kukoricapehelynek. Konkrétan virsli ízű Cheetos lett.
2021. máj. 29. 16:44
4/9 anonim válasza:
Nem eszem annyiszor virslit, hogy nagy mennyiseget kellene vennem belole. Amikor megkivanom es veszek, akkor azt el is fogyasztom.
2021. máj. 29. 16:52
5/9 anonim válasza:
Nem veszek nagy mennyiséget, csak amennyi elfogy. Mindig kapni mindenfélét és nem olyan drága. A fagyasztót komolyabb dolgoknak tartogatom.
2021. máj. 29. 17:27
6/9 anonim válasza:
abc-ben. Amikor akciós akkor veszek
2021. máj. 29. 18:29
7/9 anonim válasza:
Két kilós csomagot szoktam venni az egyiket lefagyasztom a másik a hűtőbe áll. Nálunk nem sokáig marad meg
2021. máj. 29. 19:15
8/9 anonim válasza:
akkor minek kell a fagyasztóban növelni az árát???
2021. máj. 29. 19:24
9/9 anonim válasza:
"Nagy" evőként megveszek egy 8-as bécsi virsli csomagot, eszek belőle 1-et, a többit pedig lefagyasztom. Így legalább mindig van otthon.
Erről a kérdésről az jutott eszembe, mikor egyetem alatt a tescoban 3 szelet felvágottat vásároltam. Hiába magyaráztam a pultos nőnek, hogy nekem ez 3 napra elég, utána úgyis megromlana abban a rossz minőségű csomagoló anyagukban, egyszerűen nem bírta abbahagyni a nevetést. Többet sem vásároltam abban a Tesco pultban.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!