Kókuszolajat hol tároljátok? Hűtőben kemény lesz, minden máshol felolvad ebben a melegben.
Figyelt kérdés
2018. jún. 21. 22:22
1/16 anonim válasza:
Hűtőben, de hamar felolvad, ha kiveszed.
2/16 anonim válasza:
Nekem a polcon van. Főzéshez használom, szóval nem számít milyen állagú éppen.
4/16 anonim válasza:
A konyhában tartom és használat előtt vagy berakom a mikróba felolvasztani, vagy nem, attól függ, mihez kell.
Jelenleg kicsit olvadt, jobbára puha állapotban leledzik, mivel a konyhám 24 Celsius-fokos ilyenkor. Télen bezzeg belegörbül a kanál, akkor mindig mikrózom használat előtt...
5/16 A kérdező kommentje:
Nem ide tartozik de a mikró használata igencsak káros. Én csak minimálisan használom.
2018. jún. 22. 07:04
7/16 anonim válasza:
Konyhaszekrényben. Nem baj, hogy így folyékony, úgyis úgy használnám.
A mikró meg nem káros.
8/16 A kérdező kommentje:
Olvasgassatok egy kicsit a mikróról. Vagy ne.
2018. jún. 22. 09:45
9/16 anonim válasza:
Konyhaszekrényben. Folyós az állaga így, de engem nem zavar. Főzéshez mindegy.
10/16 anonim válasza:
Inkább te olvass a mikróról, de normális oldalakat, ahol a fizikai alapját ismertetik, ne pedig ezoterikus hülyeségket, ahol buta emberek írnak olasmiröl, amihez nem értenek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!