A nutellát hogy taroljátok ilyen nagy melegben?
Sziasztok, sok fejtörést okoz a kérdés, mivel a hűtőben nem akarom,hogy megkeményedjen, viszont szobahőmérsékleten is féltem,miután most nagyon meleg van. A kamránk se hidegebb (sőt).
Várom mihamarabbi válaszotokat! :)
Kb 20-23, most 25 a kamrában több.
Miért is rémiszt meg?
No, akkor nincs gond. Ami 23 fokban nem romlik meg, az 25 fokban sem romlik meg, de még 28 fokban sem. Kár volt ennyire kétségbe esni.
És ez vonatkozik az összes többi olyan kajára is, amit 23 fokban nyugodtan mertél tárolni.
Félteni pont nem kell. Azt hittem, az állaga gond.
Nekem sem ideális állagú a csokiszósz és a kókuszzsír, de mit lehet tenni...? A hűtőben túl kemények lennének, inkább folyjanak. Bajuk ugyanúgy nem lesz, mint a nutellának.
Egyszerűen a konyhapulton, évek óta, télen-nyáron. Sose romlott meg.
Most 25 fok van a lakásba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!