A nutellát hogy taroljátok ilyen nagy melegben?
Sziasztok, sok fejtörést okoz a kérdés, mivel a hűtőben nem akarom,hogy megkeményedjen, viszont szobahőmérsékleten is féltem,miután most nagyon meleg van. A kamránk se hidegebb (sőt).
Várom mihamarabbi válaszotokat! :)
Kint valóban sokkal melegebb van, mint általában, 20 fok helyett 35 vagy npon még több, de bent a lakásokban kb. 3-4 fokkal van melegebb, mint a normál 23 fok.
A logikát viszont felülírja a pszichológia, és teleírják a gyakorit a parások ilyen kérdésekkel, hogy megromlik-e, vagy kint lehet-e hagyni, vagy ehető-e stb.
Holott attól, hogy egy embernek 26-28 fokban már melege van, 23 fokban meg még nem, ez a pár fok egy kajánál eléggé elhanyagolható hőmérsékletkülönség. Az a baci, amelyik életképes, és szaporodni tud 23 fokban, az 28 fokban is, és viszont. Nem fagy meg 23 fokon az a mikróba, amelyik 28-30 fokban vígan szaporodik.
"Miért is rémiszt meg?"
Mert úgy hangzott mint egy az élet nagy kérdései közül. Pedig nem az.
Főleg hogy "sok fejtörést okoz a kérdés"
Nő vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!