Ti hogyan tároljátok a tojást és a gombát?
Áruházban látom, hogy van, ahol hűtőpultban van mindkettő, máshol pedig hűtés nélkül. Hogy volna helyes?
Eddig mindkettőt hűtőben tartottuk, de nagy segítség lenne, ha esetleg tudnám pl. a szekrényben tárolni, mert pici albérletben élünk a párommal, ehhez "illően" a hűtőnk sem valami hatalmas :)
Köszönöm a segítséget!
A tojás az egyik konyhaszekrényben van és kész. Nagy a hűtőm, de a zöldségektől nem férne be 20 tojás sem, nemhogy 200, amennyi jó esetben van itthon. Ennyi nem tart sokáig, de amikor még egy hónapig tároltuk, akkor se lett semmi baja, miért lett volna?
Soha nincs túl meleg a konyhában, szerintem tartós kánikulában is max. 24 Celsius... Most inkább 18.
A tojásokat persze érkezési sorrendben esszük.
A gomba hűtőbe való, ez evidens számomra.
Nincsenek, szerencsére másnak igen. Egyszerű, megesszük őket. A párom napi párat eszik, én normális napon 10 körül. Sajna több nem fér a fehérjekeretembe... :D
Szeretem a tojást s roppant hasznosnak tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!