Suliba/munkába milyen ételt visztek és miben tároljátok?
Én péksütin élek ilyenkor de konkrétam csak szén hidrát alig bírom ki vele a napot.
Hús rizs megy ilyesmivel az a bajlm hogy egész nap melegedik a taskamba és undi lesz..
Hordtok mini hűtő táskát vagy ti hogy oldjatok meg?
Ha a hűtéssel megoldódik a problémád, akkor csomagold a kaját először is egy üres chipszes zacsiba tasak záró csipesszel. Ennek óriási előnye, hogy alumínium az egyik összetevője, ami a műanyagoktól eltérően tökéletesen elzárja a szagokat. Akár füstölt kolbászt is vihetsz benne, mégsem lesz büdi a táskád.
Ezt az egészet beteszed egy műanyag dobozba és mellé raksz egy jég akkut.
A gimiben anno úgy csináltam, hogy a romlandókat ettem meg először. A kedvencem az áztatott zabkása volt, sok sok aszalt gyümivel. (Joghurt+zab+gyümi.) Ezt a hűtőből vettem ki, egy darabig tartotta a hőmérsékletét, ezt ettem meg először. Utána következett a gyümölcs. Alma, narancs, banán, stb. Végül ha még éhes voltam, jött valami pékáru. Esetleg vihetsz magaddal protein port, és készíthetsz egy protein shaket ha nem vagy a szénhidrátok pártján.
Az egyetemen olyan ételeket viszek magammal, ami szobahőmérsékleten is megfelelő számomra. Pl tepsiben sült hús zöldségekkel.
Nálunk van hűtő de sosem használom.
A táskám túra hátizsák, ami egyrészt jól tárja a hőt, másrészt biciklivel járok, úgyhogy ez a legpraktikusabb.
Másrészt én úgy tervezem be az ételfogyasztást, hogy mikrózni se kelljen. Az ebédem a hütőből kerül a táskába. A 4-5 óra alatt langyos, szobahőmérsékletű lesz és ebédidő alatt ehető is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!