Ti mit szoktatok enni reggelire és mit visztek munkába vagy suliba enni?
Zabkása gyümölcsökkel vagy magvakkal+mézzel/kakaóbal, csatos üvegben, viszek kanalat is aztán később a zárható üvegben viszem haza.
Zöldségek+ krém mártogatósnak
Saláták
Szendvicsek
Wrapek
Gyümölcsök vagy gyümölcssalu
Ma csokis-mandulatejes chiapudingot+diót,mogyorót,mandulát hoztam meg van még almám is.
Reggeli: feleségem készít valamilyen tejtermékes-zöldséges szendvicset. Ma pl. mozzarellás-paradicsomos szenya volt.
Ebéd: Nem ebédelek, munka után vacsorázok otthon, azt amit feleségem főz magának.
Én semmit. Ritkán vagyok el úgy, hogy vinnem kell ételt, ilyenkor földimogyorót viszek, addig általában megteszi, amíg haza nem érek.
A párom reggelit visz munkába, rántottát rizzsel vagy krumplival, heti 1-2 alkalommal sütit (fedőneve brownie, de nem a hagyományos fajta) gyümölccsel, de gyakori a zabkása is kókusszal és gyümölccsel. A héten volt kenyér is harcsapástétommal. Olykor sárgaborsófőzelék, rizs, tojás a reggelije. Szép nagy adaggal elvan 3-ig.
Talán látszik, hogy nálunk nincs különbség az ételek között napszakot tekintve. Eleve csak ritkán sütünk kenyeret, minden máshoz főzni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!