Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Ti mit szoktatok enni reggelir...

Ti mit szoktatok enni reggelire és mit visztek munkába vagy suliba enni?

Figyelt kérdés
2017. jan. 27. 03:13
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Zabkása gyümölcsökkel vagy magvakkal+mézzel/kakaóbal, csatos üvegben, viszek kanalat is aztán később a zárható üvegben viszem haza.

Zöldségek+ krém mártogatósnak

Saláták

Szendvicsek

Wrapek

Gyümölcsök vagy gyümölcssalu

Ma csokis-mandulatejes chiapudingot+diót,mogyorót,mandulát hoztam meg van még almám is.

2017. jan. 27. 07:10
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Reggeli: feleségem készít valamilyen tejtermékes-zöldséges szendvicset. Ma pl. mozzarellás-paradicsomos szenya volt.

Ebéd: Nem ebédelek, munka után vacsorázok otthon, azt amit feleségem főz magának.

2017. jan. 27. 07:19
 3/8 anonim válasza:
Amit talalok es tobbnyire eheto is....van, hogy semmit. :D
2017. jan. 27. 12:13
 4/8 anonim ***** válasza:

Én semmit. Ritkán vagyok el úgy, hogy vinnem kell ételt, ilyenkor földimogyorót viszek, addig általában megteszi, amíg haza nem érek.

A párom reggelit visz munkába, rántottát rizzsel vagy krumplival, heti 1-2 alkalommal sütit (fedőneve brownie, de nem a hagyományos fajta) gyümölccsel, de gyakori a zabkása is kókusszal és gyümölccsel. A héten volt kenyér is harcsapástétommal. Olykor sárgaborsófőzelék, rizs, tojás a reggelije. Szép nagy adaggal elvan 3-ig.

Talán látszik, hogy nálunk nincs különbség az ételek között napszakot tekintve. Eleve csak ritkán sütünk kenyeret, minden máshoz főzni kell.

2017. jan. 27. 13:03
 5/8 anonim ***** válasza:
Szia! Tojásrántottát, bundás kenyeret teával, paradicsommal, melegszendvicset, pizzás háromszöget, joghurtot, turistás szendvicset sajttal és paradicsommal, sima zsemlét veszek, piknik szalámit és azt eszem du suliban vagy veszek egy crunchy burgert és egy sajtburgert kb ilyeneket...legjobb barátnőm, mikor munkánbam megy, a sparban tökmagos kockát szokott venni azzal ő elvan egész nap. Amíg munkába jártam, a büfébe reggeliztem: pogi, rántotta virslivel, vagy bacon szalonnával, joghurt magában, ebédelni vagy vittem - ha olyat főztünk - vagy sorba álltam, de egy idő után inkább olyat főztem, amit mindig el tudtam vinni éstöbb időm maradt. Mikor a többiek leültek enni, én már befejeztem. Volt, hogy befőttes üvegben gulyás levest vittem, megmelegítettem és utána a mosdóban elmostam :)
2017. jan. 27. 14:27
 6/8 anonim ***** válasza:
Hummusz+knáckebröd+olajbogyó volt ma nálam melóban pl.
2017. jan. 27. 17:45
 7/8 anonim ***** válasza:
*knäckebröd :)
2017. jan. 27. 17:45
 8/8 anonim ***** válasza:
Reggelire tojásétel vagy péksütemény, ebédre amit épp dob a gép, heti kétszer halat, sokszor tésztákat, rákot, kagylót, csirkét, marhát, sertést. Köretnek sok zöldséget, sült babot, salátákat, néha rizst vagy krumplit. Desszertnek tortaszelet, habos pohárdesszertek, ilyesmi.
2017. jan. 27. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!