Ha reggelire megettem egy kisebb tál zabhelyhet és tettem bele egy kis cukros kukoricapelyhet kb 1 dl tejjel, és egy fél doboz natur joghurttal, kb 5-6 kanal gyümölcs levest aztan 1 szelet rántott húst egy kevés uborkasalátával az nagyon sok?
Attól függ, selyemmajom vagy? Mert ha igen, az lehet, hogy sok...
Ezzel csak az a baja, hogy kinek mi a sok, hány kiló vagy, milyen magas, hány éves,stb...
Értelmetlen kérdés.
Ha kiírtad a kérdést, nyilván aggódsz.Hát lehet, hogy súlyra nem sok (nem tudom mekkora a rántotthús ) de ez így elég zagyvaság.
A gyümölcslevest, rántotthúst, uborkasalátával én inkább eltettem volna ebédre.
De te tudod mikor , mit, mennyit eszel.
Ha csont sovány akarsz lenni csináld csak..de remélem tudod hogy a fiúk azt szeretik ha egy lány formás és nem olyan vékon a combja mint az ő karuk
A te magasságodhoz már bőven elég az 50kg
Nem sok, de ne foglalkozz állandóan azzal, hogy mit és mennyit eszel, mert ez már nem egészséges állapot.
Közelítesz az anorexia felé, amiből keservesen lehet kigyógyulni, sőt bele is lehet halni...
Ma ettem:
Reggel -par szelet sajt turoval
1 darabka dinnye(egy fél dinnye es az is meg felezve)
Jo par puposan pakolt teás kanálnyi kukorica pehely
1 kis gomb jegkrem
Ebed-
Par db sutoben sult zoldseg ami le volt ontve szosszal
Jo par szelet sajt fel doboz turoval
1 jo nagy darabka dinnye(mint a reggeli)
1kis furt szolo
2szem kukorica pehely
Uzsonna-
Nagyon kicsi kremes krem(par kanalon volt vekonyan)
3kis furt szolo
1 darabka dinnye (mint a reggeli es az ebed)
Vacsora (17:45 korul)-
Par szelet sajt turoval
1 kávés cseszenyi tej
Ha kb minden nap ezt eszem ez nagyon sok? Vissza szedhetem a leadott kilokat? :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!