Hol kapni idehaza nagyon jó minőségű, ízletes sonkát?
Milyen sonka amúgy a vagyad? Fustolt parasztsonka, vagy a szaritott olasz/spanyol vonal erdekel? Egyáltalán nem mindegy!
Ha fustolt parasztsonka, akkor svabok lakta teruleteken fogsz finomakat talalni. Hurka-kolbászból is.
Úgy gondolom az az Etyeki sonkamester lesz a befutó, elég jókat írnak róla és nincs túlzottan távol tőlünk.
Valakinek esetleg tapasztalata az ő sonkáival?
Csak egy megjegyzés: füstölt árut TILOS hűtőben tartani, nagyon hamar meg fog romlani.
Kizárólag hűvös, de SZELLŐS helyen, fellógatva szabad tartani.
1. Piacon a falusi néniktől,
2. Budapesten (Buda, Gazdagrét, Nagyszeben tér, az Aldi háta mögött áll két autó egymásnak végükkel: egyik a húsos, másik a tojásos). Mindkettőt, de a többit is ajánlom.
Köszönöm a válaszokat! Elsődlegesen megpróbálkozom Etyeken Árpás sonkamester úr termékével, nagyon szépen van leírva nála a készítés folyamata, és úgy tűnik nem ma kezdett el ezzel foglalkozni. A képeken is ízletesnek tűnnek a termékei de természetesen a puding próbája az evés :) Remélhetőleg nem csak egy marketingfogás, de a nyitva tartásból kiindulva a kistermelői értékesítés csak egy mellékszála a tevékenységének.
Ha mégsem válna be akkor megpróbálkozom a piacos házi termékekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!