Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Hol kapni idehaza nagyon jó...

Hol kapni idehaza nagyon jó minőségű, ízletes sonkát?

Figyelt kérdés
Akár házi készítésű is érdekelne.

2020. nov. 5. 17:24
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

Az Aldi - Lidl-ben mindig van olasz Prosciutto Crudo, meg Fekete-erdei sonka is. Nem olcsók, de finomak.

Főtt sonkából is egész jókat lehet ott kifogni pl. az olasz héten.

2020. nov. 5. 17:28
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

Gépsonka? Füstölt? Szárított?

A főbb kategóriákból is több van, nem ártana tisztázni, mire gondoltál...

2020. nov. 5. 17:44
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Az Aldi egyik sonkáját pont most hívták vissza

[link]

2020. nov. 5. 18:17
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak a spanyol héten szokott lenni, évente kb. 1x. Nem sztenderd termék.
2020. nov. 5. 18:22
 5/20 A kérdező kommentje:

Bocsánat hogy nem fogalmaztam pontosabban, én a magyaros füstölt sonkára gondoltam.

[link]

Kb mint a cikkben szereplő képeken.

Egyszer pár éve már nekifutottam, keresgettem a neten és találtam is Biatorbágyon egy hentesüzletet aki helyben vágta, feldolgozta és árusította is a termékeit. A vásárlói hozzászólások is dicsérték. Mikor arra vitt az utam, beugrottam a megadott címre, de már megszűnt :(

Idén tavasszal egy ismerősöm ajánlására egy falusi hobbihentesnél vásároltam. Természetesen rosszabb volt a nagyobb boltokban megszokott minőségtől, se íze, se füstölt szaga, és meg is romlott a hűtőben rövid idő alatt.

Nem egy óriási mennyiséget akarok vásárolni, viszont szeretem ha valami minőségi, jó ízű és megközelítőleg hozza az általam elvárt szintet.

2020. nov. 5. 19:18
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

Érdemes keresgélni olyan hentest, aki tényleg ért hozzá, és saját maga csinálja.

Pech, hogy pont egy ilyen rossz hentesbe futottál bele.

Hol laksz?

Bp-en a Fehérvári úti csarnokban az első emeleten van pár füstölthúsos pult, én ott szoktam húsvéti sonkát venni (kötözöttet), de van nekik ilyen sódra sonkájuk is.

2020. nov. 5. 19:21
 7/20 anonim ***** válasza:
97%
2020. nov. 5. 19:22
 8/20 A kérdező kommentje:

Komárom megyében lakom, de járok az országban szinte mindenfelé.

A bolti sonkákkal sincs bajom de mivel már fogyasztottam finomabbat, nem szeretnék lejeb adni. Nem fogyasztunk belőle akkora mennyiséget éves szinten hogy az árkülönbség annyira megterhelő lenne, cserébe a sokkal jobb ízhatásért.

2020. nov. 5. 19:28
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
A Fény utcai piacon van egy sonkás, persze ottani árszint...
2020. nov. 5. 19:30
 10/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a címeket. Budapesten elég gyakran megfordulok, felkeresem ezeket a boltokat.
2020. nov. 5. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!