Almalisztből mit lehet készíteni? Tudnátok recepteket javasolni, amibe ízletes?
Figyelt kérdés
Nemrég kaptam 2 kg-t, nem tudom mit kezdjek vele. Pudingot készítettem belőle, annak förtelmes volt, savanyú, vagy nem is tudom, inkább tömény, a cukor sem javított rajta.#almaliszt
2014. febr. 27. 12:12
1/4 anonim válasza:
Csak ötlet. még nem hallottam róla,és nem is használtam . arra gondoltam ,hogy piskótás dolgokba lisztet potólni.
Úgy értem ,hogy a rendes liszt mennyiségéből elvenni 1 kanálnyit és almalisztet tenni helyette .
muffin ,piskóta .
2/4 A kérdező kommentje:
Igen, végső esetben piskóta típusú sütikbe elfogyasztom kis mennyiségenként. Kenyérbe is rejtettem már 1-2 kanállal.
De inkább valami olyan recept kéne, amihez kifejezetten ez való, amibe nem "rejteni" kell, hanem lehet jól érezni, de a többi hozzávalóval együtt ízletes is...
Egyetlen egy receptet találtam eddig az neten, valami golyócska, de az annyira nem jön be.
Ja és nem muszáj, hogy édesség vagy desszert legyen. Ha másba is jó... :)
Bárkinek van jó tanácsa/receptje, várom! Köszi!
2014. febr. 27. 13:35
3/4 anonim válasza:
Ha ez, amire gondolok, akkor ezt nem az íze miatt eszik, hanem a beltartalmi értéke miatt, müzlibe szórják 1-2 kiskanál adagonként, szóval eltart egy ideig.
4/4 A kérdező kommentje:
:D
2014. febr. 27. 20:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!