Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » A vodkát hogyan lehetne...

A vodkát hogyan lehetne feldobni valami finomsággal?

Figyelt kérdés
várok bármilyen tippet. megyünk jövőhét csütörtökön egy hétre nyaralni és szeretnénk valami finom töményet vinni de minden haláldrága úgyhogy valszeg csak vodkát tudunk. ahhoz mit lehet keverni amitől finomabb lesz? én arra gondoltam hogy cseresznye/málnaszörpöt meg mézet az milyen lenne? ivott már valaki olyat?

2013. júl. 3. 18:18
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

A vodka szinte barmivel keverheto mert nincs sem jellegzetes ize, sem illata mint pl egy whiskynek. A mez es a malna viszont nem jo otlet, mind 2 edes, nagyon elviszi az italt olyan iranyba ami mar nem finom.

Probaljatok feketeribizlivel es lime-al, vagy csinaljatok egy eros limonadet citromlevel es cukorral (cukorsziruppal) es akkor lesz egy jo "vodka sour" belole.

2013. júl. 3. 18:25
 2/19 anonim ***** válasza:

A méz jó ötlet, a szörpök csak hígítják.

Vedd meg most a vodkát és rakj bele bármilyen aszalt gyümölcsöt. Álljon benne egy hetet. Nagyon feldobja, finom lesz.

2013. júl. 3. 18:26
 3/19 anonim ***** válasza:
haver ,a Boleró Őszibarackporral (Peach) keveri,és isteni ,
2013. júl. 3. 18:51
 4/19 anonim ***** válasza:
51%
Szia! Egyél mellette uborkát :D Olyan jóféle befőttesüvegben lévőt (semmi pikáns ízesítés)
2013. júl. 3. 19:10
 5/19 anonim ***** válasza:

Skittles Vodka!:)) NAGYON FINOM :P

http://www.youtube.com/watch?v=52wyHATgHyE

2013. júl. 3. 19:25
 6/19 anonim válasza:
Én imádom energiaitallal, bármilyen üdítővel, szódával, vodkát kb tényleg akármivel lehet hígítani. Szép nyaralást! :D
2013. júl. 3. 19:29
 7/19 anonim ***** válasza:
Ez a cukros vodka csak színezi a vodkát? Vagy milyen ize van?
2013. júl. 3. 19:47
 8/19 anonim ***** válasza:
ha ettél már skittlest akkor tudhatod:) persze hogy ízesíti is :P
2013. júl. 3. 19:57
 9/19 A kérdező kommentje:
köszi a tippeket:) első: nem értem amúgy hogy miért lenne rossz a méz málna kombó, hát a fütyülősben is van mézeságyas feketecseresznye meg málna meg ilyenek és akkor olyan íze lenne mint egy likőrnek nem?
2013. júl. 3. 20:30
 10/19 intrepid ***** válasza:
Eredeti ruszki recept, csak úgy marékból vöröshagymát rágcsálni közben. Ők csak tudják, hogy mit csinálnak, nagy vodkaivók.
2013. júl. 3. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!