Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Mivel lehetne feldobni a...

Mivel lehetne feldobni a pörköltet?

Figyelt kérdés
Unalmas a standard marhapöri, mit tegyek ?.-9
2013. febr. 9. 18:29
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
37%
Jobb kezzel.
2013. febr. 9. 18:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/13 anonim ***** válasza:
Harapnivló falatokra vágott gombát. én imádom vele.
2013. febr. 9. 19:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Ne kockára vágd a húst, hanem vékony hosszúkás csíkokra. mindet úgy csinálj, mint a pörköltnél, de ne használj pirospaprikát. ettől kezdve lesz egy frankó tokányalapod, amit aztán azzá varázsolsz amit csak akarsz.

borsos, majorannás, fokhagymás, zöldborsós, gombás, temesvári (zöldbabos ) csikós (lecsós ) hentestokány... és még társai. a tejföl, tejszín opció.

a köreteket is ugyanúgy variálhatod, tészta, rizs, tarhonya, nokedli.

2013. febr. 9. 19:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
velő, gomba ,csülök, tarhonya , marha szív
2013. febr. 9. 19:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/13 anonim ***** válasza:
A legkézenfekvőbb a vörösbor vagy a keserűcsokoládé.
2013. febr. 9. 21:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/13 Joshy Ca$h ***** válasza:

Nokedlivel:) Imádom!

Pörköltbe meg tegyél babérlevelet, meg vörösbort.

2013. febr. 9. 22:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/13 bumbi02 ***** válasza:
100%
Marhapörit? Száraz, erőteljes vörösborral (Bikavér, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc), esetleg mint a vadpörköltnél egy kevés kis áfonyával, áfonyalekvárral:)
2013. febr. 9. 23:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/13 mustafa33 ***** válasza:
Fűszerek: feketebors, fehérbors, só, vörösbor, mustár, borókabogyó, babérlevél, gyömbér, szerecsendió, és nagyon kevés szilvalekvár. Igaz, hogy én a szarvaspörköltöt szoktam néha így variálni, de a marhába is jó lesz.
2013. febr. 9. 23:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/13 doboszoli ***** válasza:

Én is csak testes vörösbort, esetleg kevés nem túl erőteljes ízű (laska, csiperke, stb) gombát tennék bele, bár a gomba inkább a vadak kísérője nálam.

Fűszerezésnél a "kevesebb több" elvet követem, hogy ne nyomja el a marha karakteres, számomra kedves ízét.(só, bors, paprika, kömény, kevés fokhagyma)

Leírnád mit takar nálad a "standard" marhapörkölt? Hátha lehet belecsempészni valami technikai elemet..

2013. febr. 10. 05:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/13 anonim ***** válasza:
Jó kis füstölt szalonna, ha szeretitek, paradicsomból paprikából lecsós alap, zöldborsó, gomba, zsenge sárgarépa, zeller, fehérrépa és persze a fűszerekkel sokat variálhatsz rajta!
2013. febr. 10. 09:07
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!