Lángost sütünk és szertnénk hozzá fokhagymás kencét csinálni. Van jó ötlet, hogy a sima préselt fokhagymát vizzel mivel lehet kicsit feldobni?
Figyelt kérdés
2013. jan. 19. 13:06
1/10 anonim válasza:
A szétzúzott fokhagymát olajjal, esetleg fokmagyma krémmel keverd ki.
3/10 anonim válasza:
Nem vízzel, hanem olajjal kell kikeverni...
4/10 Joshy Ca$h válasza:
Az első jó, de én nem rontanám el krémmel.
5/10 A kérdező kommentje:
Ha olajjal csináljuk nem lesz túl zsíros?A lángost is olajban sűtjük és biztosan zsíros lesz valamennyire.Most próbálkozunk elöszőr,eddig a szülők csinálták.
2013. jan. 19. 13:49
7/10 anonim válasza:
Én maradnék az eredeti vizes változatnál, friss préselt fokhagymával, és esetleg valami zöldfűszerrel dobnám fel.
bazsalikom, kapor, petrezselyem, snidling , koriander.. stb.nekem az olajos kence már sok lenne, de az az én bajom :)
8/10 anonim válasza:
Fokhagymát fokhagyma nyomón kinyomni és olajba belekeverni. Ennyi. Nagyon finom!
Mi is így szoktuk csinálni, nem lesz nagyon olajos a lángos vele. A lángosokat sütés után nedvszívó papírtörlőkendőre szedd ki, az majd felszívja a felesleges olajat a lángosról utána megkenheted ezzel az olajos fokhagymával.
Először sózd meg a lángost, majd olajos fokhagyma, azután tejföl, sajt és eheted is! :) :D
9/10 anonim válasza:
Simán vízzel és pici sóval keverjük össze :)
10/10 anonim válasza:
Nekünk mamánk úgy csinálta, hogy megdörzsölte egész fokhagyma gerezddel, nem kell rá plusz olaj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!