Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Lángost sütünk és szertnénk...

Lángost sütünk és szertnénk hozzá fokhagymás kencét csinálni. Van jó ötlet, hogy a sima préselt fokhagymát vizzel mivel lehet kicsit feldobni?

Figyelt kérdés
2013. jan. 19. 13:06
 1/10 anonim válasza:
76%
A szétzúzott fokhagymát olajjal, esetleg fokmagyma krémmel keverd ki.
2013. jan. 19. 13:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/10 anonim ***** válasza:
64%
Sót szoktak még beletenni.
2013. jan. 19. 13:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem vízzel, hanem olajjal kell kikeverni...
2013. jan. 19. 13:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/10 Joshy Ca$h ***** válasza:
Az első jó, de én nem rontanám el krémmel.
2013. jan. 19. 13:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/10 A kérdező kommentje:
Ha olajjal csináljuk nem lesz túl zsíros?A lángost is olajban sűtjük és biztosan zsíros lesz valamennyire.Most próbálkozunk elöszőr,eddig a szülők csinálták.
2013. jan. 19. 13:49
 6/10 Joshy Ca$h ***** válasza:
Nem.
2013. jan. 19. 14:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/10 anonim ***** válasza:
44%

Én maradnék az eredeti vizes változatnál, friss préselt fokhagymával, és esetleg valami zöldfűszerrel dobnám fel.

bazsalikom, kapor, petrezselyem, snidling , koriander.. stb.nekem az olajos kence már sok lenne, de az az én bajom :)

2013. jan. 19. 19:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/10 anonim ***** válasza:

Fokhagymát fokhagyma nyomón kinyomni és olajba belekeverni. Ennyi. Nagyon finom!

Mi is így szoktuk csinálni, nem lesz nagyon olajos a lángos vele. A lángosokat sütés után nedvszívó papírtörlőkendőre szedd ki, az majd felszívja a felesleges olajat a lángosról utána megkenheted ezzel az olajos fokhagymával.

Először sózd meg a lángost, majd olajos fokhagyma, azután tejföl, sajt és eheted is! :) :D

2013. jan. 20. 17:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/10 anonim ***** válasza:
47%
Simán vízzel és pici sóval keverjük össze :)
2013. jan. 20. 21:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk mamánk úgy csinálta, hogy megdörzsölte egész fokhagyma gerezddel, nem kell rá plusz olaj!
2013. jan. 22. 13:45
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!