Megmondanátok, mely gyártó trappista sajtja ehető? Hónapok óta keresek egy finom, rugalmas, kellőképpen zsíros, omlós trappistát, hiába! A Tesco, a Füredi, a Tolle számításba sem jöhet!
Figyelt kérdés
2015. máj. 26. 20:33
1/10 anonim válasza:
Szerintem a legjobb az Óvári sajt.
2/10 anonim válasza:
Mizo , és a Pennybe kapható német . Amúgy mind fakó és éretlen ízetlen .
3/10 anonim válasza:
Én a Hajdútej trappistát is szeretem.
5/10 Béla211 válasza:
Én is a z Óvárira szavazok. Van neki az inyenc verziója az nagyon jó. Nekem az ízlik a legjobban.
6/10 zolidobos válasza:
Szerintem jó trappistát kifogni nagyon ritka lehetőség. Még azonos gyártók között is óriási minőségbeli különbségek vannak szériánként. Igaz valamivel drágább egy Pannónia, vagy Karaván, de klasszisokkal jobb.
7/10 anonim válasza:
Mi mindig visszatérünk a Tolle-hoz, jobb ötletem nincs..
8/10 anonim válasza:
Nekem az Ammerland a kedvencem.
9/10 anonim válasza:
Nekünk is a fent említett Ammerland, abból az edami is, gyerekkori ízekre emlékeztet az íze, és még lyuk is van benne :)
: [link]
10/10 A kérdező kommentje:
Sok használható választ küldtetek, most a próba szakaszban vagyok. Mindenkinek köszönöm!
2015. máj. 28. 06:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!