Valaki kóstolta már a csirízt? Milyennek találjátok? Az egy ragasztásra is alkalmas lisztes étel.
Figyelt kérdés
A házilag főzött csiriz ragasztó szinte semmibe sem kerül, pillanatok alatt elkészíthető, s csaknem mindenféle papír ragasztására és étkezésre is alkalmas.
HOZZÁVALÓK:
Finomliszt
Víz
Teáskanál
Kisebb lábas
ÍGY KÉSZÜL:
Öntsünk a lábasba egy csészényi, kb. 2 dl hideg vizet. Tegyünk bele 3 kicsit pupozott teáskanálnyi finomlisztet, s alaposan keverjük el. Közepes hőfokon főzzük a keveréket pár percig, míg híg puding állagú masszát kapunk. Ezzel kész is a csiríz. Öntsük egy kisebb hőálló üveg vagy fém tálkába, várjunk míg kissé kihűl és máris fogyasztható/használható.
2015. márc. 19. 12:25
1/2 anonim válasza:
A csiriz nem étel, hanem ragasztó - szerintem.
2/2 anonim válasza:
Megsózod, pici fehérbors és kész a besamel mártás. Én rakott cuccoknál a sajt alá teszem egy rétegbe, olcsón megnöveli a réteg térfogatát és jó rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!