Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Vettetek már idén szaloncukrot...

Vettetek már idén szaloncukrot? Van valami újdonság, ami finom és megéri megkóstolni? ☺️

Figyelt kérdés

2020. okt. 24. 20:34
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
79%
Elobb disznóvágás es majd csak utana Advent. Amit mar most arulnak, az a tavalyi maradek :)
2020. okt. 25. 00:26
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Majd karácsony után veszek fél áron, akkor szoktam mindig.
2020. okt. 25. 03:06
 13/18 A kérdező kommentje:

Hú, mennyi flusztrált ember van itt 😀

Tudom, hogy október vége van, de mivel tele vannak a boltok szaloncukorral, ezért bátorkodtam megkérdezni. Elnézést ha valakinek ez rosszul esett 😀

2020. okt. 25. 03:28
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

#12 szerencsés vagy, én eddig féláron csak a olyat láttam amit ingyen sem vinnék... Általában a kedvencemet ga nem veszem meg a legelején akkor már cseszhetem is....

Egyébként idén eddig csak a pennyben láttam szaloncukrot, de azokat nem szeretem, így nem vettem

2020. okt. 25. 07:27
 15/18 A kérdező kommentje:
14! Mi a kedvenced? 🙂
2020. okt. 25. 15:14
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Még nem, nálunk még nem árulnak.
2020. okt. 25. 22:15
 17/18 anonim ***** válasza:
71%
Még nem, majd decemberben.
2020. okt. 26. 14:36
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Gyerekek, én múlt héten láttam Erős Pistás szaloncukrot, nem vicc! Az eladó mondta, hogy meglepődnek rajta, de már vittek belőle (dobozban van, nem darabos árú). Ő maga még nem kóstolta - bár szerintem úgy elég nehéz hitelesen kínálni és eladni egy terméket, hogy nem is ismered... Eladó is azt mondta, hogy kb olyan lehet, mint a csilis csoki... nos, nem olyan...

No, én vettem egyet - és ki is próbáltuk. Nos, az első harapás után még finom, aztán egyszer csak elkezdi kaparni a torkodat a cucc. Párom nem bírta, nekem lement, és majd az Ünnep alatt biztosan eszek még belőle - illetve szépen mutat a fán, mert szép színű és mintás papírba van csomagolva.

Illetve a minap láttam pálinka ízűt (Kinai boltban, hol máshol... :D ), de azt már nem vettem meg.

Auchanban láttam bodzás és ananász ízűt, apró szépséghibájuk, hogy zselések, de mindegyiken érződött az íz.

Marcipános szaloncukor jöhet, illetve múlt évben a Lidl szaloncukrai okoztak kellemes meglepetés az ízük miatt (ahhoz képest amennyiért árulták).

A Pennys ömlesztettek felejtősek, azokon erősen érződik, hogy kispórolt, silány minőségű alapanyagokból készültek.

Milka pedig sajnos inkább bonbon, mint szaloncukor - sem a formájuk, sem az ízük nem olyan - hiába a borsos ár.

2020. nov. 19. 10:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!