Milyen italt ajánlanátok újdonságként az alábbiak után?
Kollégámnak és barátomnak keresek italt, mert kb. mindig ugyanazokat issza: Zubrowka, Becherovka, házipálinka, vodka. Azt tudom még, hogy az orosz italokat kimondottan szereti, ezért arra gondoltam, veszek valamilyen jó vodkát a szülinapjára, de nem tudom, milyet. Az üzletben volt Stolichnaya, Smirnoff és Russian Standard, ezeket valamennyire ismerem is. Utóbbinak viszont az alapváltozata szerintem "snassz", az ízesítetteket pedig nem biztos, hogy szereti.
A fenti italokból kiindulva melyik passzolna leginkább az ízléséhez?
Kérlek, ha van valami tipppetek/tanácsotok, ne tartsátok magatokban! Sürgős is lenne. Köszönöm előre is! :)
Köszönöm a válaszokat!!! :)
A Grey Goose tényleg szimpi, de ő el van köteleződve az orosz (és egyéb szláv) vodkák iránt. Pedig tuti ezek is ízlenének neki, de valami orosznak jobban örülne, ha vodkáról van szó. :)
Az Ararát konyakról még nem is hallottam. Nem tudom, mennyi esély van rá, hogy találok, de megpróbálok utánajárni. :)
Esetleg valami más tipp van még?
Ha vodka, akkor kipróbálhatná a VBK-t. Elég ütős.
Vodka, Bomba, Cataflan. :)
Egyébként nemrég ittam Smirnoff lime-t, szerintem nagyon jó, jól eltalált a lime arány, egy próbát szerintem megér.
Ja, hogy az ízesítetteket nem biztos, hogy szereti....
Hát így nem egyszerű, mert egy vodka minél "jobb" annál ízetlenebb - mármint nagy vonalakban, általánosságban mert annál jobban finomítják.
Kicsit magasabb kategóriában még a chopint szokták jónak mondani.
A Chopin is megfelelőnek tűnik, köszönöm szépen!! :)
Ha esetleg mégsem sikerülne beszerezni ezeket a különlegeseket, akkor a Smirnoff Black lehetne tartalék? Azt hiszem, annak csak a piros változatát szokta inni, de nem tudom, hogy csak megszokásból, vagy van valami más oka is. :P Jó a fekete címkés verziója?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!