Hogyan hangzik számotokra az alábbi étel?
Figyelt kérdés
Vendéglő tulajdonos vagyok, és újabb exkluzív ételekkel szeretném frissíteni a kínálatot vendégeim örömére. Az egyik fantázia szüleményem egy szendvics lenne, amely szeder lekvárral megkent fehér kenyérből, a kettő között elhelyezkedő lépből (az a keményebb viaszos képződmény a mézben), illetve friss bazsalikomlevelekből és holland kéksajtból állna. Tudom írásban nehéz átérezni egy ízkmobinációt, de kérlek titeket, csak őszintén!2019. dec. 7. 19:28
1/10 anonim válasza:
Túl sok édes íz nekem és nincs ami igazán ellensúlyozza, max olyan ami elüt. Lehet jobb lenne olyanokra bízni az ételt akik szakácsok inkább. Mi az étterem stílusát sem ismerjük.
2/10 anonim válasza:
ínyenc, de nem fehér kenyérre alapoznám, hanem egy barnább sűrűbb kenyér aminek ropogós a héja és lágy a bele
3/10 anonim válasza:
Nem lenne rossz, de szerintem a lép ehetetlenné teszi.
4/10 anonim válasza:
A lép nem ehető, csak a méz ami benne van, így ez a szendvics ehetetlen. A vendég tányérjára csak olyan kerülhet ami ehető, beleértve a díszítéshez használt anyagokat is.
5/10 anonim válasza:
A lép ehetö, semmi baja sem lesz töle senkinek. Ennek ellenére nem hiszem, hogy kedvem lenne ilyen szendvicsre.
6/10 anonim válasza:
9/10 anonim válasza:
És ezt a gejl valamit hova sorolnád?
Főétel, desszert, esetleg reggeli?
Egyébként egy iszonyatos katyvasz.
10/10 anonim válasza:
Több kérdés is felmerul...
1.te sutod a kenyeret?
2.lekvar?bolti v "házi"
3.tul édes.... Esküszöm kiprobalnam de nincs itthon "lép"
És ha pirított kenyér lenne és mellé téve a Lep, lekvár?
Vagy esetleg tálkába külön libamaj, lekvár,? Nem tudom. Szeretem az édeset de ez túl az lenne :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!