Van a foie grasnál (libamáj) finomabb étel?
Figyelt kérdés
Annyira szeretnék már valami olyat ami felül múlja ennek az ízét.2019. dec. 6. 20:22
1/5 anonim válasza:
Kinek mi.
Libamájat akkor se enném meg, meg semmi féle májat, ha fegyvert tartanának a fejemhez.
Szerintem a legfinomabb étek a kecskesajt, dióval, mézzel.
2/5 anonim válasza:
Vörösboros marhapöri nokedlival. Ez a véleményem a foie grasról.
3/5 anonim válasza:
Ízlések és pofonok... Mártonként nem úszom meg, hogy legalább pár évente ne egyek egy kis libamájat, de különösebben nem vagyok oda érte, ergo nekem egy jó gyros, vagy egy valódi olasz pizza bőven übereli. De egy fácán húslevessel, egy steakkel, egy töltött libacombbal, vagy apám bogrács marhapörköltjével tényleg bármikor le lehet venni a talpamról.
4/5 anonim válasza:
én imádom. de szegény libákat annyira sajnálom, nagyon ritkán eszek ilyesmit (kb. 2 évente egyszer)
nem ugyanaz az ízvilág, de egy jól elkészített marhasteak se semmi.
igazából a kettő csimborasszója a Rossini steak - ahhhhhhhhhh.
5/5 anonim válasza:
Az összes hal számomra, főleg egy jól elkészített tonhal steak. Az mennyei.
Amit még nagyon szeretek, az a garnélás samphire, vagy lazac samphire körettel.
Ha már máj, akkor nyúlmáj fokhagymával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!