Vettetek már idén szaloncukrot? Van valami újdonság, ami finom és megéri megkóstolni? ☺️
Figyelt kérdés
2020. okt. 24. 20:34
1/18 anonim válasza:
Még nem, nekem igazából a krémesek a kedvenceim és a zselés. Vannak ezek a csoki, banán vagy valami gyümölcs krémmel töltött cukrok. Ezeket szeretem nagyon, de nem vagyok nagy szaloncukor fogyasztó. Idén még nem ettem.
2/18 anonim válasza:
Meg nem gerjedtem ra a Karácsonyra … konyorgom, meg csak oktober van!!!!
5/18 anonim válasza:
4, szeptember elején, a leértékelt húsvéti dekor volt a kiárusítás polcon, szembe meg a mikulások vigyorogtak a helyi tescoban
6/18 anonim válasza:
#5, a múlt héten a cba-ban láttam leértékelt tejcsoki nyuszikat..
8/18 anonim válasza:
Hát...ezek szerint mindenhol kicsi volt a húsvéti forgalom 🤣🤣🤣
9/18 anonim válasza:
Persze, hogy kicsi volt a Husveti forgalom … elobb meg kell szuletni kisJezusnak es csak utana tud feltamadni. :)
10/18 anonim válasza:
Nem tudom, hogy most akkor ez husvet vagy karacsony, de akkorat fingott a kutyam, hogy most inkabb leviszem setalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!