Az olíva olaj egészségesebb mint az étolaj?
Figyelt kérdés
Vagy esetleg mivel lehet még helyettesíteni az étolajat?2020. máj. 27. 19:40
1/9 anonim válasza:
az olívaolaj is étolaj!
VAgy mire gondoltál??
2/9 anonim válasza:
A sima olajat napraforgo magbol preselik, az oliva olajat olajbogyobol. Mindketto etolaj, hiszen etkezesi olajat jelent.
Mogyoro olaj, repce olaj, palma olaj ... mind-mind etkezesi olajak.
Mindegyiknek kicsit mas az ize, mas hofokon egnek ... de barmelyiket hasznalhatod a konyhaban.
4/9 anonim válasza:
Én jó ideje repceolajjal feljavított napraforgóiakkal főzök, pl. a Floriol Cardio 70%-a r.o.
5/9 anonim válasza:
Olivaolaj persze egeszsegesebb a napraforgo olajnal, de annyival dragabb is. Hiaba egeszsegesebb en soha nem sutnek rantotthust olivaolajban. Nem is lenne finom.
6/9 anonim válasza:
#5: nem is való mélysütésre! Az olaszok se használják ilyesmire!
7/9 anonim válasza:
Mi az olivaolajat, csak salátákhoz, tésztákhoz használjuk, vagy ha serpenyőben kevés olajon sügünk ki valamit, de ez az egyetlen növényi olaj amit elvisel a gyomrom, a többitől beteg vagyok, vagy meg se tudja emészteni a gyomrom, így hányok tőle, ezért mi zsírt használunk, abban sütünk és attól nem vagyok rosszul. De ha egy süti is margarinból van és nem vajból akkor ugyanez a helyzet. Nagyon érzékeny a gyomrom, és ez volt rá az egyetlen megoldás, és nem egészségtelenebb a naprafordóolajnál, sőt szerintem jobb. De kinek mi.
8/9 anonim válasza:
Szia, alternatíva lehet még a kókuszolaj. Mi sütésre használjuk és lehet belőle még fürdőbombát is csinálni :))
9/9 anonim válasza:
Arra figyelj, hogy ne vegyél Pomace jelzésű olivaolajat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!