Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » A lejárt szavidejű termékeket...

A lejárt szavidejű termékeket mi jogon hagyják kinnt a boltban?

Figyelt kérdés

Miért nem félnek,hogy valaki úgy megbünteti őket? Undorító dolog eladni egy terméket,hogy nem is jó. Most pont Somlóit vettem,volt is rajta akció,na de azt nem gondoltam volna,hogy levan járva! Savanyú,ehetetlen. Múltkor a kakaóval jártam így,hogy darabos volt. Nem félnek ezek? Ti visszavinnétek? 230Ft volt,de azért nyomasztja az embert,hogy feleslegesen kiadta a pénzt. Blokkot persze nem tettem el,meg holnap tudnám visszavinni,de gondolom azt mondanák,hogy megromlott egy nap alatt.

Az se mindegy persze milyen termék,mert egy víznél pont nem érdekelne. De egy tejtermékes cucc lejárva elég gáz! Ti szoktatok akciós termékeket venni? Vagy inkább kerülni kéne,meg minden terméknél szavidőt nézni? :(

2020. máj. 25. 14:12
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
69%

Kíváncsi vagyok hogy ezt is kifikázod-e. ÁNTSZ! :D 42-es vagyok.

NNK ha kifikáznád.

2020. máj. 25. 18:47
 42/50 anonim ***** válasza:
69%

Sajnos másodszorra se sikerült eltalálnod! :-DD

Ugyanis NÉBIH

[link]

2020. máj. 25. 19:45
 43/50 anonim ***** válasza:
20%

44-es jelzésértékű volt. Kiváncsi voltam hogy meddig mész el a lenézéseddel ha valaki nem tud bizonyos dolgokat. És jelzés értékű hogy vedd észre hogy egy komoly problémánál csak azt láttad hogy ki nem tud és mit és melletted gyakorlatilag egy szimpla vevő aki a megtakarított kis pénzét olyanra költi amit egy évben kevésszer tud megvenni nagyon lenézettnek érezhetné magát miközben komoly dolgokról van szó. Nem azért keresi az ember a pénzét hogy szarokat vegyen már bocsánat a szóért de te csak azt vetted észre hogy éppen mibe lehet belekötni.

Lényeg szerintem offold mostmár.

A kérdezőnek teljesen igaza van.

2020. máj. 25. 21:57
 44/50 anonim ***** válasza:
74%

Coop sosem ismeri el a hibáit.

Fogat találtunk a párizsijukban.

Megoldás : vásárlók könyve és többet ott nem vásárlok.

2020. máj. 25. 23:32
 45/50 anonim ***** válasza:
100%

utolsó: pontosan erről van szó!

A lábunkkal kell szavazni.

Az Index Tesco-s topikjában van egy nő, aki párhetente leírja, hogy megint átverték.... Akár minőségben, akár pénzben, stb. stb. És huszadszorra is odamegy. :-DDD

Na most erre mit lehet mondani????

:-D

2020. máj. 26. 09:05
 46/50 anonim ***** válasza:
69%
45-ös lehet a nő beépített vevő. Amúgy értem én hogy valószínűleg mehetett volna máshova is, de pl. falun vagy kisvárosba hova menjen, ha nincs más, nekik is kell enniük nem? Most akkor ő is hülye hogy ugyanoda ment vissza? Nyilván, ha lenne egy nagyon jó bolt, ahol minden jó nem ott vennének semmit, ahol átvágták őket, de mivel nincs más akkor hova menjen?
2020. máj. 27. 18:36
 47/50 A kérdező kommentje:

Ennyire ne vesszetek össze!!

Ma ugyanúgy találtam mai lejáratú terméket egy kis Tescoban.

Úgy látszik ez jár az embernek.

Cseles,majdnem bedőltem. De tanulva a múltkoriból... ezentúl megnézem a szav időt,bár elvárható lenne,hogy csak normális terméket vasarolhasson az ember.

2020. máj. 27. 23:14
 48/50 anonim ***** válasza:
100%

ha ma találtál mai lejáratú terméket az teljesen legális, ma még eladható, holnap már nem

az más kérdés, hogyha teljesen áron árulják az nem túl korrekt, ha fél áron az teljesen elfogadható

2020. máj. 28. 22:36
 49/50 anonimkrd válasza:
69%

Legtöbbször nincs baja annak az arunak ami aznap jár le, sőt még pár nappal később sem. Nekünk is boltunk van, és ha észre veszünk valamit ami 1-2 napon belül lejár vagy lejárt azt haza visszük, megtesszük, szinte sosincs semmi baja. Elég nehéz lenne egy eladónak észre venni minden egyes dolgon ami lejárt,nekünk is meg kell venni nagy tételben, nem tudjuk át nézni mindennek a lejárati idejét!

De ha mégis romlott volt vissza kell vinni, mi legalábbis biztos hogy kicseréljük szívesen,mivel ezért senki nem lehet hibás.

2020. jún. 13. 15:40
 50/50 anonimkrd válasza:
69%
Igazából környezetvédelem szempontjából azokat kellene vásárolni aminek közel a lejárati dátuma,hogy ne legyen sok étel kidobás és ne romoljon meg
2020. jún. 13. 15:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!