A lejárt szavidejű termékeket mi jogon hagyják kinnt a boltban?
Miért nem félnek,hogy valaki úgy megbünteti őket? Undorító dolog eladni egy terméket,hogy nem is jó. Most pont Somlóit vettem,volt is rajta akció,na de azt nem gondoltam volna,hogy levan járva! Savanyú,ehetetlen. Múltkor a kakaóval jártam így,hogy darabos volt. Nem félnek ezek? Ti visszavinnétek? 230Ft volt,de azért nyomasztja az embert,hogy feleslegesen kiadta a pénzt. Blokkot persze nem tettem el,meg holnap tudnám visszavinni,de gondolom azt mondanák,hogy megromlott egy nap alatt.
Az se mindegy persze milyen termék,mert egy víznél pont nem érdekelne. De egy tejtermékes cucc lejárva elég gáz! Ti szoktatok akciós termékeket venni? Vagy inkább kerülni kéne,meg minden terméknél szavidőt nézni? :(
Szerinted hogyan kellett volna ellenőrizni a boltosnak, h a magjában van-e kukac?? Vágja fel az összes avokádót??
Cseresznyénél ugyanígy? :-DDD
necc persze minden kaja necc, de a bolt sem igazán tud vele mit kezdeni a dolgozó nem fogja tudni, hogy a lezárt somlói a szav. idő előtt megromlott
ne dobd ki egyszerre a blokkot és ha olyan vidd vissza, ha nagyon félsz a tejtermékeknél nézd meg a szavidőt és ha közeli ne vedd meg vagy vállald be, hogy néha bele tudsz választani a rosszba, a húst meg tényleg még a boltban meg lehet szagolni
Ugyanúgy bevizsgálják mint a húst.
Hagy ne mondjam hogy fertőzött cuccokat át se engednek a rostán.
24/: gondolom , ilyen élelmiszerbevizsgálónál dolgozol..
Ja, nem. :-DD
Mégis, hogy gondolod? Avokádó-röntgennel, vagy hogyan? :-D
27-es gondolom kémiai anyaggal ki tudjak mutatni hogy fertozott. Vagy te ugy veszed a hust is hogy szerinted azt sem vizsgaljak be? Ki tudja lehet evett az állat egy májmételyt és beteg volt. Szerinted átmegy a rostán bevizsgáláskor? Ráadásul nagyon necc betegség.
Az avokádóban nem szimpla kukac van. Vannak emberre veszélyes fajok is mivel nem Magyarországon terem hanem külföldről hozzák be. Nem tudom te mit szóltál volna ha szemezned kellett volna egy ismeretlen faju kb. 10 cm-es féreggel.
29: a 10 cm-es féreg a te költői munkásságod terméke?
Mert az eredeti avokádós kérdező nem említett méretet..
Ne keverd a húst a zöldségekkel! Teljesen más szabályok vonatkoznak a húsértékesítésre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!