A lejárt szavidejű termékeket mi jogon hagyják kinnt a boltban?
Miért nem félnek,hogy valaki úgy megbünteti őket? Undorító dolog eladni egy terméket,hogy nem is jó. Most pont Somlóit vettem,volt is rajta akció,na de azt nem gondoltam volna,hogy levan járva! Savanyú,ehetetlen. Múltkor a kakaóval jártam így,hogy darabos volt. Nem félnek ezek? Ti visszavinnétek? 230Ft volt,de azért nyomasztja az embert,hogy feleslegesen kiadta a pénzt. Blokkot persze nem tettem el,meg holnap tudnám visszavinni,de gondolom azt mondanák,hogy megromlott egy nap alatt.
Az se mindegy persze milyen termék,mert egy víznél pont nem érdekelne. De egy tejtermékes cucc lejárva elég gáz! Ti szoktatok akciós termékeket venni? Vagy inkább kerülni kéne,meg minden terméknél szavidőt nézni? :(
7/ Lejárt szavatosságút írtam. Aminek LEJÁRT a szavatossága. Nem holnap, vagy jövő héten, hanem ezt megelőzően. NÉBIH osztogat ezért eléggé rendes büntetést.
Ha még nem járt le, közeli lejáratos, akkor természetesen árulhatja a bolt. Persze attól még lehet rossz sajnos.
Sajnos nem szoktam nézegetni,mikor járnak le. Azt gondolja az ember,hogy nem adnak el szrt de mégis. Ezentúl megnézem.
Itt azzal van a hiba,ha visszaviszem sincs belőle semmi.
Sajnos ez megy,ha panaszt teszel.
Kfcnek is múltkor írtam panasz levelet,hát persze az válaszolt,akit felhívtam,hogy úton vagyok vissza a kajával! És cserét kérek!
Miért nem valami legfelsőbb ember? Étterem tulaj esetleg. Nem egy ott dolgozó. És az volt a válasz,hogy sokan ezt szeretik megenni.
Mit egy rántott farhátot,ami félig volt megsütve, büdös volt, ráadás panir is alig volt rajta?
Manapság mindent megcsinálnak az ilyen helyek. Mondjuk azóta onnan se kajáltam,mert felidegesített az eset...
11-es.
Hogy szagolnek bele mikor le van zárva a pult? 😃 vagy álljak be a pult mögé, nyissam ki es kezdjem el a nyers húst szagolgatni? 🤔😂
Véleményem szerint a szavatosság idő úgy van határozva,ha rendesen, szakszerűen tárolják,akkor addig jó kell legyen. Ne mondja nekem senki,hogy konkrétan ilyen büdös lett,mikor elvileg jó kéne legyen. Akkor más szav időt írnának.
Ha kinnt hagyom a tejet a napon, hiába jó jövő hétig,megromlik.
Már minden boltban retteg az ember. Persze egy nagyobb üzletben a vevők is parasztok,mert össze vissza pakolnak mindent,és persze,hogy a tejföl a macska kaja közt megromlik...
#12: Ezt írtad szó szerint:
"Ha aznapi a lejárata, már akkor kemény büntetést fizethet érte. "
És ez NEM IGAZ!
Aznapi lejáratút teljesen legálisan árulhat.
14: nem volt érthető, amit írtam????
Levágja a hentes a darab húst, becsomagolja, és odaadja neked. Na ekkor szépen kicsomagolod, és beleszagolsz. Ha nem jó a szaga, akkor máris visszaadod.
Nem az ára a necc hogy csak ennyi de közegészségügyileg nagyon necc. Képzeld el ha valaki krónikus beteg eszi meg vagy olyan aki pl. szintén beteg és szájöblögetőt kellett használnia ami után nem érez ízt átmenetileg, és kórházba kerül emiatt.
Nagyon necc!
Nekem egyszer olyan volt hogy avokádót vettem boltba és a magot el akartam ültetni. Mindent csekkoltam youtube-on hogy hogy kell csiráztatni, fogpiszkálóval rögzítve vízbe tettem és ez volt a szerencsém, hogy az avokádót előtte nem ettem meg. Reggel a vízbe féreg úszott. Gyorsan leszaladtam és lehúztam a wc-n a vizet hagy ne mondjam hogy azt se tudtam hogy kiabáljak vagy sikitozzak miközben szaladtam a tálkával a wc-hez, és megállapítottam hogy de jó hogy nem ettem az avokádóból. Nem tudom mit szóltak volna ha az 500 ft-os avokádóval visszamegyek a blokkot is víve hogy nem kértem hozzá élősködőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!