A lejárt szavidejű termékeket mi jogon hagyják kinnt a boltban?
Miért nem félnek,hogy valaki úgy megbünteti őket? Undorító dolog eladni egy terméket,hogy nem is jó. Most pont Somlóit vettem,volt is rajta akció,na de azt nem gondoltam volna,hogy levan járva! Savanyú,ehetetlen. Múltkor a kakaóval jártam így,hogy darabos volt. Nem félnek ezek? Ti visszavinnétek? 230Ft volt,de azért nyomasztja az embert,hogy feleslegesen kiadta a pénzt. Blokkot persze nem tettem el,meg holnap tudnám visszavinni,de gondolom azt mondanák,hogy megromlott egy nap alatt.
Az se mindegy persze milyen termék,mert egy víznél pont nem érdekelne. De egy tejtermékes cucc lejárva elég gáz! Ti szoktatok akciós termékeket venni? Vagy inkább kerülni kéne,meg minden terméknél szavidőt nézni? :(
Az ilyen gyorsan lejáró dolgoknál mindig meg szoktam nézni a lejárati időt, hogy tudjam annyi idő alatt tuti elfogyna-e. Lejárt dologgal még sose találkoztam amúgy, max a leértékelt dolgoknál olyannal, aminek aznap van a szavatossági ideje.
Szerintem is gáz, hogy romlott dolgot árulnak, erre figyelni kéne. Ez milyen boltban volt?
3/: nincs igazad! Ha aznapi lejáratú, akkor AZNAP a bolt zárásáig teljesen legálisan árulható!
Másnap már nem! Engedménnyel sem.
kérdező: NE vegyél meg aznap lejáró cuccot. Ennyi.
Én mindig a pult hátuljából szedem elő az árut, mert FIFO rendszerben elől vannak a hamar lejárók.
Coopban vásároltam húst, romlott volt, mikor feltettuk főni olyan budos volt, egyszeruen kegyetlen szaga volt.
Aztan megkérdeztük a boltvezetot, hogy mizu, mire azt mondta, hogy nem romlott o is vitt haza belole. Ennyit errol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!