Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » A lejárt szavidejű termékeket...

A lejárt szavidejű termékeket mi jogon hagyják kinnt a boltban?

Figyelt kérdés

Miért nem félnek,hogy valaki úgy megbünteti őket? Undorító dolog eladni egy terméket,hogy nem is jó. Most pont Somlóit vettem,volt is rajta akció,na de azt nem gondoltam volna,hogy levan járva! Savanyú,ehetetlen. Múltkor a kakaóval jártam így,hogy darabos volt. Nem félnek ezek? Ti visszavinnétek? 230Ft volt,de azért nyomasztja az embert,hogy feleslegesen kiadta a pénzt. Blokkot persze nem tettem el,meg holnap tudnám visszavinni,de gondolom azt mondanák,hogy megromlott egy nap alatt.

Az se mindegy persze milyen termék,mert egy víznél pont nem érdekelne. De egy tejtermékes cucc lejárva elég gáz! Ti szoktatok akciós termékeket venni? Vagy inkább kerülni kéne,meg minden terméknél szavidőt nézni? :(

2020. máj. 25. 14:12
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
74%
Én szívem szerint visszavittem volna amit vettem a féreggel együtt hogy küldjek laborba aztan reklamáljanak a beszerző helynek kártérítésért.
2020. máj. 25. 16:16
 32/50 anonim ***** válasza:
78%
Nem említettem méretet mert iszonyu volt még rágondolni is hogy majdnem megettem az avokádót.
2020. máj. 25. 16:18
 33/50 anonim ***** válasza:
78%
Nem keverem de külföldről behozott gyümölcsre ugyanugy szigoru szabályok vonatkoznak ott ismerni kell milyen élősködők veszélyeztethetik az árut illetve az ember egészségét.
2020. máj. 25. 16:20
 34/50 anonim ***** válasza:
90%

Inkább ne akard megtudni, milyen durva vegyszerekkel kezelik azokat a távoli gyümölcsöket....

Szerintem 100x károsabbak, mint 1-2 kukac.

2020. máj. 25. 16:23
 35/50 anonim ***** válasza:
78%
Az nem kukac volt még egyszer írom többször nem. Avokádó vevő vagyok csak mielőtt a másik válaszoló azt hinné megint hogy egy másik válaszoló trolkodik. Nem írtam hogy kb. mekkora volt mert nem akartam a többi avokádó kedvelő kedvét elvenni a vételtől csak mert nekem volt ilyen tapasztalatom. De én azóta nem vettem pedig szeretem az avokádót.
2020. máj. 25. 16:28
 36/50 anonim ***** válasza:
78%
34-es ha olyan vegyszer lett volna akkor az a féreg nem úszott volna abba a vízbe amit csiráztatashoz használtam.
2020. máj. 25. 16:30
 37/50 anonim ***** válasza:
19%

37-es ne kötözködj, amióta írtam az avokádót azóta mást se csinálsz csak kötözködsz ha ugyanaz a válaszoló vagy. Voltam már szerinted címzetes laboráns, és szerinted a puhatestű gerinctelen élőlény, egy emlős négy lábú állat.

38-as én nem vitatkoztam, ezt is csak azért írtam, hogy jelezzem a kérdezőnek hogy ezek a dolgok nagyon necces dolgok közegészségügyileg, és igenis a bolt főnökeinek többször kéne ellenőrizniük a boltot, a beszállítókat, az eladókat, rendeléseket,a kamera felvételeket és a KÖJÁL-nak se ártana, olyat is láttam már, hogy földes krumpli volt a polcon boltba. Aztán később gondolom többen szóvá tették. Mert utána már minden normális volt. Oké, hogy otthon verembe úgy tárolják, na de polcon boltba? Ott bizony egy deka föld nem lehet a krumplin, se csíra, mert egyrészt a csíra elvonja a vitaminokat, tápanyagokat a krumpliból, másrészt a csírázó krumpli úgy már mérgező, és ezért fizessen a vevő?

Minek rakják a polcra? Elképzeltem hogy egy kisgyerek fogja meg utána meg belenyúl a szájába.

Olyat is olvastam, és híradóba is láttam már, hogy pók is volt a déli gyümölcsök között, sőt kígyó is.

De ott intézkedtek egyből. Ezeket csak azért írtam, mert egyet értek a kérdezővel, hogy bizony ezeket folyamatosan ellenőrizniük kellene. A lejárt termékekért felelős a kereskedő, a csírázó, földes krumpliért szintén,a rendelésekért szintén, mert ha olyan az áru akkor nem kéne átvenniük, a barnuló rohadó almáért szintén, a penészedő hagymáért szintén az eladó a felelős, azt nem kéne árulnia. Csak mondtam most példákat mikért felelős, mivel ő pakolja ki az árut, ergo lennie kéne mindig minimum egy fix embernek aki figyeli a zöldségeket, gyümölcsöket is.

Az hogy az avokádóba féreg volt arról nem tehetett. Maximum legközelebb attól a beszállítótól nem rendeltek volna többet. De szerencsére én észrevettem mielőtt az avokádót megettem volna, az már más kérdés, hogy más esetleg nem, de egy ilyen helyzetek bizony nem veszélytelen helyzetek egészségügyileg.

2020. máj. 25. 17:31
 38/50 anonim ***** válasza:
86%
utolsó: 1991 óta nincsen KÖJÁL! :-DDDD
2020. máj. 25. 17:33
 39/50 anonim ***** válasza:
100%
ėn meg keresem azokat amik közeli szavatosåguak ,mert azt olcsoban adjåk ,ės ha romlott valami ami még le sem jårt akkor az nem aznap romlott meg hanem jóval koråbban ,mėg szavatossågi ideje alatt de az gyårtåsi,hütėsi,szållitåsi hiba .
2020. máj. 25. 18:44
 40/50 anonim ***** válasza:
24%

40-es te is csak ezt veszed észre, kereskedő vagy?

Akkor ÁNTSZ!

2020. máj. 25. 18:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!