Egyre több az egyedülálló. Miért nem lehet kapni kisebb kiszereléseket pár termékből?
Én megértem a problémád. Ne törődj a rinyás válaszolókkal.
Én, ha egyedül élnék, kizárt, hogy fenntartanék egy teljesen felszerelt konyhát, meg egy komplett háztartást, pénzkidobás a javából. Max akkor, ha lenne baráti társaságom, rokonaim, akiket rendszeresen vendégül látok.
Aldiba járok vásárolni, ott sokszor láttam már egyszemélyes adagokat. Vannak kész kávék is, egyszer-egyszer vettem már, teljesen jó. A pékárus pult mellett van egy hűtő, ahol komplett egyszemélyes reggeliket lehet venni. Meggyőződésem, hogy még ha drágábbnak tűnik is első látásra, hosszú távon tuti olcsóbb, mint folyton kidobálni a megromlott, lejárt élelmiszert.
Meg ott a Munch is, nem tudom hol élsz, de lassan elérhető a legtöbb városban. Ételmentő alkalmazás, az éttermek/pékségek felrakják a maradékot féláron, csak érte kell menni.
És szerintem két-háromnaponta mennék boltba, ahol csak pár napra és csak egyadagos kaját vennék, éppen azt, amit kívánok.
A kávéra még eszembe jutott, hogy ha igazán szereted a jó kávét, akkor vagy kapszulás főzőt vennék, vagy egy darálót, és csak egy adag szemes darálnék le, mehet a kotyogósba.
Szerintem lenne rá igény, én pl alig ismerek olyan háztartást ahol literszámra fogyna a tej.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!