Egyre több az egyedülálló. Miért nem lehet kapni kisebb kiszereléseket pár termékből?
Amúgy ez nekem is bajom. Mi ugyan ketten élünk a párommal de nem tudok olyanokat enni amit én szeretek, ő nem. Pl a hummuszt szeretem, de mindig rám romlik. A csírákat, bébispenótot imádom, de mindig rám romlik. Stb.
A tej is ilyen, inkább kerüljük az egészet mert kb 2-3 hónap alatt fogyna el egy liter, inkább nem veszünk.
A cukor még jó hogy nem romlik meg, mert az is 1-2 évente fogy el..
De most komolyan, akinél 3 hónap alatt fogy el egy liter tej az mit szeretne? Hogy felespohárban árulják?
Egy kis realitásérzéket szedjetek már magatokra.
Mert az egy liter és az 5 cent között nincs átmenet?
Nekem alkalmanként kellene 1-2 deci pl sütéshez, olyan kiszerelés mint a tejszín tökéletes lenne.
14!
Hasznalj tejszínt akkor a tej helyett. Vagy tejport, és adsz hozzá vizet.
A bebispenot, csíra, fagyaszthato. A hummus szintén, csak tegyél rá olajat.
#14: [link]
Akkor mostmár rinya off lesz végre?
A fagyasztott spenót kiengedve max főzéshez jó már az állaga miatt.
Milyen “rinya”? :D egy kérdésre válaszoltam. Szerintem valakivel összekeversz.
Amúgy nem hittem hogy ennyire részletesen kellene beszámolnom de növényi tejet vennék, auchan meg nincs elérhető közelségben.
Mindazonáltal lehet hogy valakinek tök jó tippet adtál szóval azért köszi!
Nekem a hűtöszekrénnyel van bajom. Van az alap méretű, aránylag normális sima hűtő résszel, ami egy családnak okés, egyedülállóknak meg nagyon nagy. Jár hozzá egy minimális fagyasztórész, amiben elfér két csomagnyi zöldborsó.
Én teljesen boldog lennék, ha ez fordítva lenne, nagy fagyasztó kis normál hűtővel, de még egy fele-fele aránnyal is kibékülnék.
17!
Nem említetted, hogy nyersen fogyasztod....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!