Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Egyre több az egyedülálló....

Egyre több az egyedülálló. Miért nem lehet kapni kisebb kiszereléseket pár termékből?

Figyelt kérdés
Japánban állítólag nagy a választék ilyenekből, itt meg pl. 100g-os őrölt kávé 1 (!) féle van éppenhogy elfogadható áron (Karaván). Annyira elfogadható, hogy alig olcsóbb, mint a 225g-os. Nem is veszek. 50g-os instant kávé többféle is van, de közel sem annyi, mint 100g-os, és azok is irreálisan drágák. Tudom, csomagolás, meg minden, de mégis... De mondhatnám pl. a tejet is, amiből rég megszűnt a poharas. Valakinek pl. csak kávéba kell egy kicsi. De pl. lisztből sincs fél kilós, és már többször kellett kidobnom a felét, mert nem fogyott el.
2023. febr. 15. 07:54
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:
Ezek szerint nem vagyunk sokan ezzel... Az őrölt kávé 1-2 hét után már nem ugyanolyan, bármiben tárolom (fémdobozban szoktam), de kb. 1 hónap mire elfogy. Tejből nagyon max. fél decit öntenék, nem tejeskávét akarok inni. (#10 Kösz, errefelé nincs ilyen, de jó a kávétejszín, nem magam miatt hoztam fel) Ezek nem olyan hatalmas problémák, nem panaszkodni akartam, csak kíváncsi voltam, miért ez a helyzet. Köszönöm az eddigi válaszokat.
2023. febr. 15. 09:50
 12/39 anonim ***** válasza:
23%

Amúgy ez nekem is bajom. Mi ugyan ketten élünk a párommal de nem tudok olyanokat enni amit én szeretek, ő nem. Pl a hummuszt szeretem, de mindig rám romlik. A csírákat, bébispenótot imádom, de mindig rám romlik. Stb.

A tej is ilyen, inkább kerüljük az egészet mert kb 2-3 hónap alatt fogyna el egy liter, inkább nem veszünk.

A cukor még jó hogy nem romlik meg, mert az is 1-2 évente fogy el..

2023. febr. 15. 15:04
 13/39 anonim ***** válasza:
81%

De most komolyan, akinél 3 hónap alatt fogy el egy liter tej az mit szeretne? Hogy felespohárban árulják?

Egy kis realitásérzéket szedjetek már magatokra.

2023. febr. 15. 15:10
 14/39 anonim ***** válasza:
48%

Mert az egy liter és az 5 cent között nincs átmenet?

Nekem alkalmanként kellene 1-2 deci pl sütéshez, olyan kiszerelés mint a tejszín tökéletes lenne.

2023. febr. 15. 15:15
 15/39 anonim ***** válasza:
73%

14!

Hasznalj tejszínt akkor a tej helyett. Vagy tejport, és adsz hozzá vizet.

A bebispenot, csíra, fagyaszthato. A hummus szintén, csak tegyél rá olajat.

2023. febr. 15. 15:24
 16/39 anonim ***** válasza:
72%

#14: [link]

Akkor mostmár rinya off lesz végre?

2023. febr. 15. 15:30
 17/39 anonim ***** válasza:
78%

A fagyasztott spenót kiengedve max főzéshez jó már az állaga miatt.

Milyen “rinya”? :D egy kérdésre válaszoltam. Szerintem valakivel összekeversz.

Amúgy nem hittem hogy ennyire részletesen kellene beszámolnom de növényi tejet vennék, auchan meg nincs elérhető közelségben.

Mindazonáltal lehet hogy valakinek tök jó tippet adtál szóval azért köszi!

2023. febr. 15. 15:41
 18/39 anonim ***** válasza:
94%

Nekem a hűtöszekrénnyel van bajom. Van az alap méretű, aránylag normális sima hűtő résszel, ami egy családnak okés, egyedülállóknak meg nagyon nagy. Jár hozzá egy minimális fagyasztórész, amiben elfér két csomagnyi zöldborsó.

Én teljesen boldog lennék, ha ez fordítva lenne, nagy fagyasztó kis normál hűtővel, de még egy fele-fele aránnyal is kibékülnék.

2023. febr. 15. 15:47
 19/39 anonim ***** válasza:

17!

Nem említetted, hogy nyersen fogyasztod....

2023. febr. 15. 15:49
 20/39 A kérdező kommentje:
#16 Fantasztikus, létezik 0,2l-es tej is... kösz, de egyrészt ilyen nincs mindenhol, másrészt nem az volt a kérdés, hogy ezt vagy azt hol lehet kapni. Ha nem tetszik a "rinya", ki lehet törölni a kérdést a listáról, és nem jelenik meg többet, ha új válasz jön. Kösz hogy benéztél azért! :)
2023. febr. 15. 15:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!