Egyre több az egyedülálló. Miért nem lehet kapni kisebb kiszereléseket pár termékből?
Én a környezetem alapján feltételeztem hogy az a fő fogyasztási módja a bébispenótnak.
#18 Ezzel az a probléma, hogy a hűtő ára nem sokat csökken a méretével. Látok néhány minihűtőt bőven 100 ezer fölött is, de ez talán közel áll az elképzeléseidhez:
@22, nem is az a lényeg, hogy túl nagy a normál méretű hűtőrész, hanem hogy a fagyasztó túl kicsi. Igazából nem is értem a koncepciót, hogy mire jó ez a fagyasztó.
Mert ugye családosként alapból szükséged van egy sokkal nagyobbra, szóval veszel egy másikat hozzá. Egyedülállóként meg optimális lenne, ha a standard méretű hűtőnek nem az a része foglalná a helyet, amit alig használsz, hanem amit használsz.
Én Svájcban élek, itt inkább az albérlet jellemző, mint a saját lakás, ahhoz meg ugye jár a konyhabútor. Rengeteg lakást megnéztem már, főleg kisméretűeket, ilyen 1, legfeljebb 1,5 szobásakat. (Ezeket itt egyedül veszed ki, ha már ketten vagytok, akkor legalább 2,5 szobásakat nézegettek, de ismerek olyan embert is, aki 3 szobásban lakik egyedül.) Nyilván régi lakásokban megértem, de új építésűekben nem tudom felfogni, hogy ezt miért így csinálják. Szóval megtekintés után mindig adom az inputot, hogy kedves befektetők, majd ha a következő 40 lakásos házat felhúzzátok, akkor gondoljatok erre is. Értem én, hogy nincs ilyen hűtő-kínálat, de ti, mint nagytételben vásárlók jobban tudtok a gyártókra hatni, mint én.
Nem tudom, kerdezo, nagyanyám tárolta így. Nálunk heti egy kiló szemes kávé fogy, így aztan nem igazán érint ez a probléma.
Amúgy meg az egyedülálló is képes lehetne a nagyobb mennyiségű élelmiszert megfelelően tárolni, és alkalmanként annyit használni, amennyit akar. Nem sok olyan dolog van, amit csak és kizárólag frissen lehet fogyasztani és nem tárolható valamilyen formában hosszabb távon.
Hát nem tudom, nekem sokszor egy fél évig is áll a kávé a szekrényben, mert csak sütikbe meg max vendégnek csinálok főzöttet, mi kapszulásat iszunk.
Soha nem éreztem még, hogy rosszabb lenne a régi kávé, más se panaszkodott rá.
Ami a kávét illeti: vegyél szemeset, és hetente darálj meg valamennyit, akkor megmarad az aromája, a szemesböl meg nem megy ki.
Vagy megdarálod/daráltam veszed és otthon kisebb - párnapos-egyhetes - adagoban vákumozd le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!