Szoktál Coop abc-ben vásárolni? Mennyi időnként és miket?
Hosszú évek óta kerültem...a hétvégén azonban egy olyan környéken csaptam egy nagyobbacska bringatúrát, ahol csak Coop érhető el (a Marika néni kisboltja mellett), hát...
Vegetáriánusként hatalmas gondban voltam, mit válasszak az azonnal fogyasztható ételek közül. Péksüti semmi, kenyérből pár darab kilós nézett le a polcokról, gyümölcsből pár fonnyadt alma. Végül 10 perc gondolkodás után sikerült vennem egy Mexicornt meg egy kólát XD
Nagyjából 3 órával később az egyik szomszédos ország kisvárosának Billájában aztán alaposan bevásároltam és megnyugodott a lelkem (és a gyomrom).
Az évi 2 az nem szokás szerintem.
Olyankor valamit kifelejtettunk vásárlásból, és egy ilyen kis bolt útba esik, akkor már csak oda megyünk.
Pl kóla vagy margarin. Pl tejmentes margarint alig találtam.
Szerintem mas vegan dolog nincs is. (Nem ehetek tejeset)
"Lábam be nem teszem semmilyen üzletbe, hanem termelői piacokon vásárolok , ahol nincs számlázás, nincs sáp."
Kedveljük ezt. Majd kilátogatunk. Üdv, NAV
16: nem drágább. Sőt, sokszor már az eurósban tök drága sokminden.
És nem azért veszem ott néha, mert érdemes, hanem hirtelen kell és egy-egy apró vmiért nem ülök autóba.
Mi is a Pennybe járunk meg az Aldiban.
Régen mindig Coopban vásároltunk, mindent, mert minden más jóval messzebb volt és nincs autónk.
De nekem hiányzik a Coop.
Mert kisbolt, nem kell keresgélni annyit, nincs tömegnyomor meg hosszú sor, egyszerűbb és nincs messzebb az se.
Kérdező, mintha én írtam volna. Mindig a Coop-ban vásároltunk, mert minden más messze volt, és nem volt autó. De közben szereztem jogsit és egy olcsó kis autót, így már inkább a Pennybe és az Aldiba járunk. Valóban, nekem is hiányzik az, hogy a Coop-ban soha nem voltak sokan, és nem kellett annyira keresgélni semmit benne.
Ezen kívül viszont - a többi bolthoz hasonlítva - semmi pozitívum nincs, semmi érv nem szól a Coop mellett.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!