Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerboltok » Szoktál Coop abc-ben vásárolni...

Szoktál Coop abc-ben vásárolni? Mennyi időnként és miket?

Figyelt kérdés
2022. febr. 22. 17:24
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Valamint megvannak a megszokott dolgok, amik máshol nincsenek, pl kagylócska tészta meg koronás kristálycukor, fornetti, halas pástétomkonzerv a cicának, akkor az a diópótlék és igen, a szamóca/áfonya dzsem.
2022. febr. 22. 21:31
 22/27 A kérdező kommentje:
De én sparban dolgozom sok ember között hatalmas áruházban, nagyon nehéz emellett még nagyboltokba járni, sorbaállni. Egyszer a megbeszélt vásárlást munkából hazafelé nem a Pennyben intéztem, hanem a coopba beugrottam és leesett az a nagy szorongás a vállamról, olyan jó volt. Persze otthon le lettem cseszve, dehát ez van.
2022. febr. 22. 21:36
 23/27 anonim ***** válasza:
85%
Pár éve csak coop volt a közelben, de egy idő után inkább utaztam fél órát, csak ne kelljen ott vásárolni. Minden drága, rosszul felszerelt, nem egyszer adtak büdös felvágottat/húst, pékáruk mindegyike száraz.
2022. febr. 22. 22:16
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Egyszer tévedtem be, anyut kísértem pár hete. Többen voltak előttünk, mindenkit szó nélkül kiszolgált az eladó. Majd az előttünk lévő nőnek kb semmit nem adott. Az nem friss, azt inkább ne, az holnaptól akciós. Nem vágyom vissza.
2022. febr. 23. 05:57
 25/27 anonim ***** válasza:
78%
Évente 2-3x ha betévedek, de csak pár dolgot veszek, pl chips vagy tejszelet
2022. febr. 23. 09:06
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mert minden ott a legdrágább, már amit véletlenül éppen lehet kapni.
2022. márc. 1. 07:55
 27/27 anonim ***** válasza:
100%

Mi szoktunk mióta mindent lehet fizetni SZÉP kártyával.

Leginkább a könyvek miatt érdemes benézni. 500 és 1000 ft között van minden könyv, és nem csak régieket találni, legutóbb pl. egy 21-es kiadású könyvet sikerült beszereznünk 700-ért (az eredeti ára 4000!).

2022. márc. 26. 07:45
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!