Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ez mégis miért lehet szerintetek?

Ez mégis miért lehet szerintetek?

Figyelt kérdés

vettem egy termoszt jó drágán. Belül rozsdamentes acél, kívül gumi.

Minden oké volt hónapokig, aztán egyik nap azt vettem észre, hogy amikor kiöntöm belőle a maradék vizet akkor az sárga színű. Aztán öntöttem bele megint vizet, minden oké volt, nem lett sárga. Majd pedig 1-2 óra múlva inni akartam belőle és ilyen fertőtlenítő ízű volt a víz. Kiöntöttem és megint sárgás volt

2019. máj. 18. 12:22
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
A "rozsdamentes" acél nem volt az, hanem valami olcsó(bb) utánzat!
2019. máj. 18. 14:15
 2/6 A kérdező kommentje:
1-es. Akkor gondolod hogy berozsdásodott és azért ilyen?
2019. máj. 18. 15:34
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ezek egy felületkezelésen mennek keresztül, ami "rozsdamentessé" teszi őket.

Ha ez a felület megsérül, annak reszeltek. Egy rosszabb minőségű rozsdamentes acélnak az is lehet a halála, ha ráfolyik valami vízkőoldó, vagy valami más sav.

2019. máj. 18. 18:01
 4/6 anonim ***** válasza:
51%
...(amúgy még savállóak közt is van olyan, hogy annyira saválló, hogy max 10%-os ecetet bír el. Ha belocsolnám 20-30%-os sósavval , megmarná mint a szart, és onnantól az isten nem állítaná meg a rozsdásodást.)
2019. máj. 18. 18:04
 5/6 A kérdező kommentje:
köszi!! Csak tényleg az a furcsa hogy olyan az íze mint a fertőtlenítőnek, nem mint a rozsdának.. és ha belenézek akkor nem tűnik sérültnek a fém
2019. máj. 18. 19:03
 6/6 anonim ***** válasza:

Akkor passz.

A rozsdásodásnak nagyon tipikus íze van, azt nem kevernéd össze.

2019. máj. 18. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!