Indiai félkész ételt mégis hogy?
Figyelt kérdés
fura kérdésnek tűnhet de még indiait sosem főztem. nézegettem a tesco nemzetközi ételek vagy milyen polcán, és találtam indiai mártásokat pl. chicken tikka masala. hirtelen átolvasgattam de semmi gyakorlati leírás nincs hozzá, mégis hogy kell elkészíteni? építkezzek a legolcsóbb porételek receptjéhez hogy kockára vágott vagy darált húst megpirítani olajon és hozzáönteni majd rizzsel tálalni?2016. okt. 29. 22:13
1/4 anonim válasza:
Próbálj egyszerű indiai recepteket elkészíteni, ilyent mint a dhal(dál),vagy a zöldséges pulào. A zacskós indiai „izéknek” annyi köze van az indiai ételekhez,mint a zacskós kékcsibés húslevesnek, a nagyi aranyszinű, gőzölgő tyúkhúsleveséhez.
2/4 A kérdező kommentje:
most jelenleg mégis ezek érdekelnének elsősorban
2016. okt. 29. 22:47
3/4 anonim válasza:
A csirkemellet vágd kockákra ,sózd, borsozd, kevés olajon vagy vajon pirítsd meg. Öntsd rá a Chicken tikkà massala szószt és lefedve párold 20 percig. Párolt rizzsel tálald.
4/4 anonim válasza:
ez tök jól hangzik, megyek is a tescóba, amint nyitva lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!