Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mégis hogy juthatott hozzá az...

Mégis hogy juthatott hozzá az ismerősöm ilyen sok csokihoz csak úgy? Bővebben lent

Figyelt kérdés
A kérdés kicsit érthetetlen , de elmagyarázom. Van egy ismerősöm, nem rég óta ismerem, szülinapi buli volt nálunk, őt is meghívtam. Hozott egy nagy karton eléggé ismert márkájú csokit. Azt mondta van ebből neki bőven otthon, üzletelget vele. Ma mondom megkóstolom, minden egyes csokira rá van írva hogy termékminta, kereskedelmi forgalomba nem hozható. Számomra nagyon elgondolkodtató..Barátnőm szerint lopta vagy nem tudom....vagy mi lehet a dolog mögött? Nem merek már rákérdezni attól, aki hozta ezt nekem..
2015. okt. 7. 15:08
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon ciki termékmintát ajándékozni. Talán kóstolót kellett volna tartania valahol, vagy az utcán kellett volna osztogatnia, és az áru egy részét megtartotta.
2015. okt. 7. 15:17
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Vagy rokona dolgozik a cégnél és onnan van neki.
2015. okt. 7. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!