Reggel ittam egy kávét, kb 2kor egy energiaitalt és még egy kis kávét 5 körül. Mégis bealudtam 6kor mint akit fejbevágtak. Szerintetek ez normális?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 1. 19:54
1/9 anonim válasza:
Persze. Kicsit túl vannak misztifikálva ezek a koffeines dolgok. Csak egy ideig hatnak, nem egésznap. Egy kicsit felpörgeti az ember keringését, de hamar elmúllik. Főleg, ha hozzá van szokva a szervezeted.
2/9 anonim válasza:
Az energiaital jó ha 1,5 óráig tart.
3/9 anonim válasza:
Ebég után meg szoktam inni egy kávét, rá negyed órára pedig mindig lefekszem egyet szundítani fél-1 órára. :D Egyedül reggel érzem, hogy van hatása a kávénak. Igaz, én nem is annyira a hatásért iszom, hanem mert nagyon szeretem az ízét.
4/9 anonim válasza:
Normális, valakire egyáltalán nincs élénkítő hatással a koffein, amikor még ittam kávét, akkor 6 adag presszókávé után fél órával este úgy aludtam, mint a bunda. (most is, csak nem iszom, mert most szédülök és remeg a kezem a koffeintől, pedig nem emeli meg a vérnyomásomat sem és a szívverésemet sem, konkrétan a normál alsó határa a vérnyomásom)
6/9 lencsefőzelék válasza:
Nem leszek népszerű, de:
„Ami a kávéban élénkítően hat, az a test védekezési reakciója a kávé ellen! A kávé kibillenti egyensúlyából a mellékveséket, a test védekezik a méreg ellen, és ettől leszünk élénkek. Gyakorlatilag a harc-menekülés mechanizmusba kerülünk bele.”
8/9 anonim válasza:
Ha ezeket reggel ittad akkor hogy tudtál bealudni 6kor ?
9/9 anonim válasza:
Ha amúgy nem alszod meg rendszeresen a napi alvásigényednek megfelelő mennyiséget, és alváshiányod van, akkor teljesen normális!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!