Ti szoktatok dohányboltban üdítőt/energiaitalt stb vásárolni?
Figyelt kérdés
Szerintetek olcsóbb ott megvenni mint egy kisboltban? Mert azt hallottam valamelyik jóval olcsóbb de nem egy áron dolgoznak2019. márc. 21. 20:02
1/8 anonim válasza:
Igen volt már üdítőt vetem mert nagyon szomjas voltam így kbb250ft egy fél literes tea
2/8 anonim válasza:
Persze. Ott szoktam venni, mert ott van a hűtőben errefelé. Amúgy van ahol olcsóbb - van ahol drágább.., ez helyenként különböző.
3/8 anonim válasza:
Nagyon ritkán, pont azért, mert errefelé sokkal drágább egy dohánybolt.
Csak ünnepnapokon megyek be néha, mert más nincs nyitva.
4/8 anonim válasza:
Egyszer kétszer voltam bent monster-ért. Volt hogy visszajártam, mert a dobozos pepsi 99Ft volt egy darabig.
5/8 anonim válasza:
Nalunk kb ugyanolyan arban van mint a boltba
6/8 anonim válasza:
nálunk is kb. egy árban vannak, meg is lepődtem ezen, sőt ahova járok dohányboltba, még olcsóbb is, mint egyes pékségekben.
7/8 anonim válasza:
Szoktam, mert a falunkban ott a legolcsóbb a Hell (210 Ft).
8/8 anonim válasza:
A szomszéd városban van 2 dohánybolt egymástól 100 méterre. Van olyan energiaital, ami 100 ft-tal drágább az egyikben..
Egyébként csak ha nagyon muszáj, akkor megyek be olyan helyekre, mert fideszesek ált. vmi bunkó agyhalott fiatal eladóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!