Mégis mit csináljak velük?
Sziasztok, tegnap likőröket készítettem és éjjelre kitettem az erkélyre. Mire reggel mentem, meg voltak keményedve. Gondoljátok csak a hidegtől? Mert ment bele csoki és nutella is... Ha nem engednek fel szobahőmérsékleten, akkor mit kezdjek velük?
Köszi minden választ... kerestem interneten, de ezek szerint én vagyok az egyetlen akinek ezzel gondja van :)
Én alapban nem értem, hogy minek tetted ki az erkélyre, fagyban? Miért? Miért? Miért?
Egyértelmű, hogy megfagyott benne a csoki és a nutella is.
Hagyd, hogy a meleg szobában kiolvadjon, de külön ne melegítsd!
Ennek ellenére nem biztos, hogy a csoki nem lesz benne grízes.
Hát igen, a csoki amúgyis sokat sűtített volna rajta, gondolom nem volt benne annyi alkohol, hogy megóvtavolna a fagyástól.
Be kell vinni, és megnézni, mi lesz vele, esetleg a benten belül valami melegebb helyre kellene tenni, radiátor közelébe például.
Elvileg ha kiolvad, nem kellene darabosnak lennie, de ez csak akkor derül ki, ha kiolvadt.
Amúgy ha finom lett, nincs mit aggódnod, tuti így is el fog fogyni :)
Kedves Kérdező!
Szeretném megtudni, hogy mi történt a likőrökkel?
Iható maradt, vagy tönkrement?
Sajnos én is így jártam a kókusz likőrrel, este kitettem hűlni, és elfelejtkeztem róla, most melegszik a szobában 😐
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!